![]() |
|
fren patladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
YUNNES37 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2012 Saat 22:17 |
selamlar
aracımla giderken fren boşaldı eve zor geldim.
alttan baktım frene bastıkça sağ tekerin ordan yağ geliyo
neolmuş olabilir
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fren hortumu kopmuştur,yerinden çıkmıştır hidrolik boşalmıştır. gerekirse aracı yerinden hareket ettirmeden bir bakıtırın.
|
|
![]() |
|
YUNNES37 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
firene bastıkça yağ geliyo sağ ön tekerin ordan inşallah hortumlardadır sıkıntı
Düzenleyen YUNNES37 - 04 Şubat 2012 Saat 08:58 |
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Yağ geliyorsa pedal çalışıyor demek Şasi ilen fren diskleri arasında esnek boru hasar görmüştür.
![]() |
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
bende daha önceki 206da aynı sorun olmustu arkadan geliyordu pompa bozulmus be kampana bitmişti fren patlamamıs yani
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
sağ tekere giden hortum patlamış bugün değiştirdik 25 tl hortum
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi geçmiş olsun ![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |