![]() |
|
arkadan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2012 Saat 12:21 |
yaw arkadaş aracın arkasını 1 kademe indirelim dedik :@ sapasağlam arabanın dengesi bozuldu :@ arkadan dangur tungur sesler çıldırtacak :@ torksiyonmu değişcek ?
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok yaw öyle hemen torsyon değişirmi abim.Düşüren çoğu arkadaş sesten bahsediyor.Normal olabilir sizdekide.
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çok normal böyle sesler gelmesi senin düştügün hataya zamanında bende düştüm ama allahtan erkenden hemen eski orjinal haline geri çevirdim arabanın arka kısmını...
şimdi önlerde yay arkalar orjinal halde dolaşıyorum.. sana tavsiyemen eski haline hemen getşr yoksa ilerleyen zamanlarda bu ses daha da artacak ve torsiyonlara zarar verecek ve bu ses seni git gide gıcık edecek. Burak Bülbül saygılar.
|
|
![]() |
|
tenten_52 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abicim siz nasıl dusurdunuz yapan usta pro muydu bilmiyorum ama benim aracımda önceki sahibi spor yay taktırmış ve jantlar 17inç lastikler 40 yanak araçta hemen hemen 2 cm esneme yok dıyebilirim ama yinede alt bakımdan tık ses gelmıyor başka bir arıza denk gelmiş olabilir veya yapan ustada sıkıntı olabilir.. bi başka ustaya göster bence!! ben sagdece arka panzlottaki sesi çözemedim henuz ilgilenemedim daha dogrusu ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
just307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
panzlot dediğin arka amrtisördeki tozluklarsa o iş çok kolay krem kıvamında siyah bir pul mu contamı dersin ona benzer bişi var panzlotun yapışan yerine temizleyip ondan sürüyorsun yerine yapıştırıp biraz bekliyorsun sonra öyle kalıyor ben öyle yaptırdım 2 dk da halloldu çok büyük bir sorun
|
|
2006 307 1.6 HDİ 110 Hp Premium
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
aracı düşürünce bu sesleri sineye çekin artı hatchback araçlar içeri ses alır birde düşünce daha çok ses alır.
|
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
:@ arkadaşlar sorun çözüldü şerefsiz arka sol amartisörün 1 karış olan uzun vidasını takmamış we amartisör boştaydı. onunda nasıl farkına vardım. araç feci şekilde sola çekiyordu servisime gittim aracın altına indik amartisör boşta :@ aradım söwdüm saydım :@ şimdi tık ses yok aracımda arkadaşlar
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |