![]() |
|
Dizel araç soguk havada hata veriyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mbuyukavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2012 Saat 19:28 |
Merhaba
2004 model 307 im var. Malumunuz havalar cok soguk aracı calistirdigimda antipollitton fault hatası alıyorum. Bu normalmidir havalar daha iyiyken böyle bir hata yoktu? |
|
yeni pug cu :))
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mazottan kaynaklanabilir.Yakımın iyi olmadığını gösterir yada katalizör dolmuştur.
|
|
![]() |
|
mbuyukavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya araba oksuruyor gibi bir durum var rolantide öksürük gibi bişey yapıyor :)
|
|
yeni pug cu :))
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
mazot filtresini de değiştirmenizi vede aldığınız istasyonuda değiştirmenizi tavsiye ediyorum.
![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
kötü yakıt bunu yapıyor yakıt aldığın yeri çok iyi seçmelisin
|
|
![]() |
|
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı model bende de araç var. Sorun polen filtresinin kirlenmesinden kaynaklanıyor diye biliyorum ben temizledim ve sorun bitti.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Polen filtresi ile bu hatanin bir ilgisinin olacagini dusunmuyorum. Polen filtresi klima ile alakalidir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |