|
307 Triger değişimi |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |||||||
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
al işte servise gitsem mi gitmesem mi kararsızım çok! 1100 lira diyorlar değişim için. ama bir çok parça değişecek. özel serviste daha ucuza özellikle işçilik konusunda getirebileceğim biliyorum gerçi ama çok kararsızım. maaş yatana kadar binmicem arabaya binemiyorum.
|
|||||||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|||||||
endorphine
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||||||
Sırf triger olsa sorun değilde ufak tefek şeylerde var yapılacak. Bana en yakın yani aslında burnumun dibinde yıldırım yetkili servis var. Sadece triger 1000tl falan tutarsa bayağı masraf çıkacak anlaşılan.
|
|||||||
2006 307 comfort otm.
|
|||||||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||||||
İyi bir usta olursa ki özel sevislerde var sıkıntı olmaz.Hem de aracın başında beklersiniz ne oluyor ne bitiyor görmek gerekir Şahsen ben de özel serviste değiştireceğim. Bu işi yıllardır yapan iyi ustalar var onlar için triger değiştirmek çocuk oyuncağı |
|||||||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
abim senden iyi ustamı var.Kendin bile değişirsin.
|
|||||||
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
başka masrafınız daha mı var ? yoksa sadece triger mi ?
|
|||||||
|
|||||||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||||||
Hiç değiştirmedim şimdiye kadar ama değişimini görerek öğrenirsem 2. değişimi ben yapacam |
|||||||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
e ben sana tarif edeyim Herkeste öğrensin nasıl olduğunu.
|
|||||||
atakanka
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
öğretsene bize
|
|||||||
|
|||||||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
yapabilecekmisinki abim?
|
|||||||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
Resimli ve gayet güzel anlatımlı değişim
|
|||||||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||||||
308 1.6 HDİ triger değişimi ; Süper anlatılmış
http://www.forumpeugeot.com/index.php?topic=1137.50 |
|||||||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
buda güzelmiş.
|
|||||||
atakanka
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
Bugün triger kayışı için yetkili servis yerine sürekli yağ değişimi yaptığım bir kere ön takımları toplatıp ve ön fren diskini değiştirdiğim kendi özel servisime gittim. V kayışı söküldüğünde neredeyse kopmasına bir şey kalmadığını, triger kayışı rulmanının ise dağılmak üzere olduğunu gördük. devirdaim yeni değiştirilmiş olduğunu söyledi ve değiştirmeye gerek kalmadığını belirttiler. yani servisin değişmesi için verdiği listedeki krank kasnağı, ısı kalkanları, devirdaim, triger alt kapağı değişmedi. değişenler sadece triger kiti ve alternatör kayışı ve rulmanı. yetkili serviste değiştirseydim 1229 lira işçilik dahil (%10 iskonto yapacaklarını yani 1100 lira gibi bir şey tutacağını tahmini olarak söylediler.) kendi özel servisimde triger kiti, alternatör kayışı ve rulmanları, 2 lt antifiriz, 1 lt silecek suyu, aküyü kontrol ettirdim ve ayrıca parklar yanarken farlar yanmıyordu onlarıda yaptırdım hepsi toplam işçilik dahil 310 lira tuttu. (üstelik orjinal parçalar kullanıldı) Arabayı aldığımdan beri içimde sıkıntı olan triger illetinden kurtuldum. Kafam rahat ohhh bee. Düzenleyen atakanka - 30 Ocak 2012 Saat 13:39 |
|||||||
|
|||||||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
Hadi geçmiş olsun abim.Antifirizide listeden silmiştik ama koymuşsun eksikmiydi yoksa derecesimi düşüktü?
|
|||||||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
Ayrıca burda açık bir şekilde servis kazığını görüyoruz desem bana kızan olurmu?
|
|||||||
atakanka
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
çok teşekkür ederim. evet antifiriz de hem eksilme vardı hemde derecesi düşük çıktı. yaptırmışken onuda aradan çıkarttıyım dedim. rahatladım valla kuş gibiyim.
|
|||||||
|
|||||||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
İyi olmuş kışın ortasında.Dertlerden kurtuldun değilmi abim.Darısı triger değişimi gelmişlerin başına.
|
|||||||
atakanka
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
Kazık ne kazık. 3-4 gün önce baskı balatayı değiştirmiştim yetkili serviste 800 lira tuttu. Şimdi kafamı duvarlara vurasım var.
|
|||||||
|
|||||||
atakanka
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
evet darısı diğer trigercilerin başına. bir daha araba alırken ilk iş triger değişimi olucak.
|
|||||||
|
|||||||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||
triger kayışının kendisi 10 kuruş etmez ama açtığı masraf ocak yıkacak türden bu yüzden mutlaka 2. el araç alırken triger elden geçirilmeli.Haklısın abim.
|
|||||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |