![]() |
|
Avatar resim yükleme sorununa yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Enerji_YC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enerji_YC
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2012 Saat 00:34 |
Merhaba,
Konu daha önceden ele alınmış; ancak konuyu yine açmakta fayda görüyorum, çünkü özellikle son dönemde forum hakkında bir çok mecrada yapılan ve yaptığım pozitif reklam sayesinde üye sayısının arttığını düşünüyorum (özellikle 3008 ve 5008 kullanıcıları) ve şu an bahsi geçecek konuda hala bir çok kişinin sorun yaşadığını sanıyorum. Konumuz; "Avatar resim yüklemesi" için, forumda bahsedildiği gibi "imageshack.com"a üye oldum ve seçtiğim resimi yüklemeye çalıştım, ancak kaç mb olursa olsun bunu bir türlü başaramadım. Resim boyutu 800x600 olan resimlerden 45 kb'tan, 1,5 mb'a kadar resim denedim ve hepsinde sorun oldu (no files were uploaded uyarısı çıktı) Sitede "resimlerim" sayfasında da hiç bir kayıtlı resim görünmemekte. Bu konuda yazan ve bilen arkadaşlar bunun neden olduğunu, bunu nasıl aşacağımızı daha detaylı anlatırsa, ya da avatar için başka bir çare (web site) sunarlarsa bir çok kişi gibi ben de sevinirim. Yolunuz ve forumunuz açık olsun ![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimlerinizi buradan upload etmeyi deneyin.
http://www.hizliresim.com/ Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 29 Ocak 2012 Saat 03:22 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özgür kardeşime ek olarak zamanım vardı uğraşmak istedim.. forumda daha önce bununla ilgili photobucket ayrıntılı bir şekilde anlatılmış.. fakat bu site biraz aktif sanırım.. ![]() 3 ayrı link çıkacaktır fotoğrafınız yüklendikten sonra. ilgili kısmını kopyalayıp sayfanıza yapıştırınız.. Avatar olarak kullanmak istediğiniz fotoğrafın Doğrudan erişim kısmını simge bölümüne yapıştırın.. Paylaşmak istediğiniz fotoğrafınız için Forumlar (bbcode) kısmını yanıt yaz kısmına kopyalayıp yapıştırın... keyifli forumlar... Düzenleyen cigdemilker - 29 Ocak 2012 Saat 04:59 |
|
![]() |
|
Enerji_YC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enerji_YC
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim Arkadaşlar,
Diğer sitelerden çok daha kolay işlem yaptıran bir siteyi öğretmiş oldunuz. Bilgi paylaştıkça büyür, elbette bu bilgiyi paylaşanlar kişiler de... Yolunuz ve forumunuz açık olsun ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
www.hizliresim.com sayfasının açılan sayfasında 6 aylık bir süreden bahsediyor farkına vardınız mı arkadaşlarım bilmiyorum ama bilgisi olan biri aydınlatabilir mi? 6 ay sonra yüklenilen resimler silinecek anladığım kadarıyla..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
daha önce 3 aydı 6 aya çıkmış bence en iyisi photo bucket hem üyeliği kolay hemde kendi dosyalarını yapıp istediğini yüklüyorsun silip silmemek senin elinde
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |