|
307 Triger değişimi |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |||
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
peki neden ısı kalkanlarını listeden çıkarmam gerektiğini belirtirmisiniz ?
|
|||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aşınan bir parça olmadığını düşünüyorum.Hala işyapıyor durumdadır büyük ihtimal.En kötü ihtimal diyelimki iş yapmıyor giderim aynı malzemeden sanayiden bir kaportacıdan yaptırırım daha ucuza geltiririm örneğin.Servis her zamanki gibi faturayı kabartıyor.Antifiriz değişimine ne gerek var mesela?93 model arabanın şimdiye kadar hiç antifirizi değişmedi mesela.Ne oldu görevini kaybettimi? Hayır.Sorun çıkarrdımı hayır.Erzurum soğuğunda layığıyla görevini yerine getirdi.
|
|||
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
anladım teşekkür ederim. krank kasnağı ve alternatör gergi rulmanı değişmese ne olur peki ? servis anladığım kadarıyla değişmesi gereken parçalar değilde tüm parçaları yenileme taraftarı. o yüzden ne kadar parça gerektiyse hepsini değiştirilmesi gerektiğini belirtiyor.
|
|||
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Biz teşekkür ederiz abim.Servisteki ustaların herzamanki davranışı klasik.Krank kasnağı ve gergi rulmanının değişmesi önemli.Hayati parçalardır kendileriAdamı yolda bile bırakır.
|
|||
atakanka
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
anladım o zaman servis yerine sanayii veya özel bir serviste yaptırsam nerden baksan işçilikten 150 ısı kalkanları ve antifirizden 150 toplam 300 lira gibi bir fiyat avantajım olucak. ama triger değişimi riskli bir işlem olduğundan özel serviste sıkıntı yaşar mıyım diye korkuyorum şimdi.
daha baskı balatayı yeni değiştirdim şimdi triger çıktı. trigeri de değiştirirsem arabanın ağır bakımları biticek ama maddi açıdan da bende bittim. offff offff gitti iphone parası arabaya
|
|||
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
üzülmene gerek yok abi çünkü araçlarımız harcanılan paranın karşılığını veren araçlar.Kâr konusuna gelirsek ne 300ü ne 500ü.Parçaları sponsorlardamızdan alırsın.Bir tanıdık vasıtasıyla İYİ BİR USTA bulursun.Daha çok paran yanına kalır.
Düzenleyen yavuz25 - 26 Ocak 2012 Saat 23:13 |
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
trigeri en yakın zamanda değiştirsen iyi olur abim.Adamın ocağını batırır bir koparsa.
|
|||
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
işi şansa bırakma 90 binse 80 binde değiştir ben öyle yapıyorum hiç olmazsa kafam rahat
|
|||
atakanka
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hepinize tek tek teşekkür ederim. acil değiştirmem gerekiyor farkındayım zira aracı alırken değişti demişlerdi, şimdi ki servis ise hiç değişmediğini söylüyor ve araç 165 binde.
sponsorumuzu aradım parçalar toplam 500-600 lira arası bişi tutuyo, işçiliği de güzel bir yer bulup halletsem. aracı çektim evin önüne ay başına kadar da binmicem triger değişene kadar. triger önemli olduğu için servise yaptırmayı düşünüyorum aslında ama bilmiyorum kafam karışık...
|
|||
|
|||
atakanka
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ağzından yel alsın yavuz25 kardeşim
|
|||
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aman Allah korusun abim.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
ben geçen ay 120 binde ilk triger değişimini yaptım. yetkili servis değişmesi gereken parçalar olursa sökünce değişiriz. yoksa eskileri takarız. ekstra parça değişimi gerekirse de onay verirseniz değişiriz dediler. sadece triger seti ile alternator kayışını değişmişler. devirdaim vs. falan değişmedi. ustaya gerekliyse değiş dedim ama gayet iyi durumda diğer parçalar dedi. 200 lira triger setine 250 lira da işçilik yazmışlar. işçilik ve parça 1 yıl garantili. aynı işi dışarda 250 liraya yaptırırdım. 150 parça 100 işçilik. ama garanti olayı biraz ağır bastı.. bide gurbetteyiz sağlam bi tanıdık usta yok. memnunum..
Düzenleyen Serkan - 27 Ocak 2012 Saat 00:12 |
|||
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
parça değişimlerinde kesinlikle sponsorlarımızla irtibata geçin ben aracımı komple bakıma soktum alt takım üst takım debriyaj seti triger motor kulağı ve daha birsürü parça parçalar hem orjinal hemde çok çok uygun fiyata geldi kesinlikle tavsiye ediyorum.
|
|||
atakanka
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
peki aracınız kaç model ve benzinli mi yoksa dizel mi ? 1.4 mü yoksa 1.6 mı ? sizin aracınız 120 binde benim ki 165 bin arada 45 bin var. bahsettiğim parçaların değişme gereksinimi size göre daha gerekli olduğundan değişmesi gerekiyor diyorlardır diye düşünüyorum.
|
|||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
Araç imzamdaki araç. Muhtemelen size farklı maliyet cikmasi km yüksek olması olabilir. ben çıkan kayısı da gördüm eskiyi daha yepyeniydi. Takıntı ettim artık kafama triggeri değiştim kurtuldum
|
|||
endorphine
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Benim araç 2006 model 307 benzinli ve 42bin km'de. Değiştirmem gerekli mi? Yani yıl olarak miyadı dolmuş oluyor sonuçta trigerin. Yoksa yok yere masraf mı olur değiştirmem?
|
|||
2006 307 comfort otm.
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
en yakın zamanda değiştirmenizi öneririm.Koparsa masraf çok daha büyük olur.
|
|||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Evet aynen ben de değiştireceğim yakın zamanda bakalım. |
|||
endorphine
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
|
||
Peki servis dışında bir yerde değiştirmemde sorun olur mu? Yetkili servis iyi fiyat çekecektir şimdi. Bostancı sanayiye yakınım. Eğer oradan bir usta tavsiyesi edebilirseniz sevinirim.
|
|||
2006 307 comfort otm.
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
iyi bir usta olursa ve iyi bir işçilikle yapılırsa sorun olmaz ama tam tersi olursa adamı hayttan bezdirir vesselam.
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |