![]() |
|
dıttttt sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2012 Saat 17:29 |
|
arkadaslar 2006 model 206 aracıımda arada bi kontagı actıgımda tok bi dıt sesi geliyor nedendir bilen varda fikri olan var mı yag normal su normal servis zamanına da daha cok var bu tek sesli kısa sureli uyarı nedir acaba ?
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kontağı kapatıp anahtarı çıkarmayıp belli bir süre sonra tekrar kontağı açtığınızda çıkartıyor O sesin anlamı nedir bilmiyorum ama benim aracımda da böyle oluyor :)
|
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
|
aynen ama illa vardır bi anlamı bakalım bilen cıkacak mı ?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bilgisayara bağlatıp görseniz keşke madem herkeste var bu dert:)
|
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
kışın yaparsa ice alert veya başka bir arıza yakıt ,akü aracınızı park ettiğiniz yer yokuş aşşağı ise yağ bazı arızaları ekrana yansıtamaya bilir her kontağı taktığınızda çevirmeden önce lambaların sönmesini bekleyin (airbag,akü,yağ gibi ) hem aracın beyni için hem aracınız için daha sağlıklı kontağı takar takmaz çalıştırmayın artı bilgisayara bağlatıp iyice bir check up yaptırın.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
|
bugun fark ettim sanzıman yagı dökülüyor galiba allta arabanın altına dikkat ettim ufak ufak yag bırakıyor
bundan olabilir belki ilk izin gunumde goturup baktıracagım
|
||
![]() |
||
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
|
furkan kardeşim 2005 partner var bende . bende aynı konuyu acmıstım bir kaç arkadaşında aynı sorunu varmış bizler cam suyu ekledik. ses kesiLdi.. garip saçma ama böLe :D
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
hatta geçen yine ses geldi.Baktım cam suyu bitmiş.ekledik sustu.
![]() |
||
![]() |
||
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
|
:) bende ogunden beri ses yok.
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
MaşAllah diyelim de başka birsorun çıkmasın.
![]() |
||
![]() |
||
|
MaşaLLah :D |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
|
gercekten ya cok ilginc hemen deneyecegim...birsey daha ogrendik
|
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Bence garip ve saçma değil güzel birşey çünkü cam suyu çok önemli birşey örneğin yolda seyir halindeyken ön camı aniden çamur kapatsa ne olur hiç birşey göremeyiz hayati tehlike. ![]() cam suyu çok önemli ![]() suyunu fulleyelim. ![]() |
||
![]() |
||
|
bencede mantıklı ![]() |
||
![]() |
||
ares2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
|
bende 307 var ben ayni sesi motor yag seviyesi azaldiginda duyuyorum ve ekranda motor yagi azaldi yaziyor,motor yag ila ve et arkadasim, bak emin olmak istiyorsanda viraja biraz sert gir yada sert donus yap ozmn de diit edicek cunku yag egim alicak daha az gibi gorunuyo ozmnsensore
|
||
307xt
|
||
![]() |
||
|
bizde ses gelirken ekranda uyarı yazısı veya gösterge lamba yanmıyor sadece bir bipleme sesi belli aralıkla.
![]() |
||
![]() |
||
|
senin motor yağı neden azalıyorki?
![]() |
||
![]() |
||
ares2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
|
valla o civatalarla sikistirilan yerlerinden sizdiriyomus kardesim usta 250 e fln patlar dedi ama arabayi birakcan 1 gun dedi bende usendim birakmadim arada yarim litre fln ekliyorum kendim sorun olmuyo pek
|
||
307xt
|
||
![]() |
||
|
abi nerden akıttığını anlayamadım fotoğraf la falan tarif etsen.Ucuz çözümün belkide bende saklıdır.
![]() |
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Bence contalardan kaçırıyordur.Aşırı yüklenme sonucunda contalar yanıyor
demek ki ayrıca bir de sızan yağ sıcak motora değince koku yapıyordur.
![]() Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 25 Ocak 2012 Saat 15:24 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |