![]() |
|
Debriyaj hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sanırım ışıklarda ayağım debriyaj da bekliyorum sanıldı.
![]() |
|||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
hayır öyle birşey yok.
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
||
biz sadece debriyaja nelerin zararlı olduğunu yazdık ilerde bu konuyu okuyan arkadaşlar bilgilenmiş olur.bilgi paylaşmak herzaman faydalıdır
|
|||
![]() |
|||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
||
ben yanlış anladım o zaman, kusura bakmayın
![]() |
|||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
sizde kusura bakmayın.
![]() ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |