![]() |
|
Debriyaj hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama şimdi şöyle bir şey var gerçekten balata mı bitti yoksa başka bir sorun mu ? ona göre şahin peugeot ile zaten iletişime geçicem. :)
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
debiryaj balatası bitmişse kalkışlarda araba titreme yapar,yolda gaz verirsin araba bağırır ama gitmez,debriyaj pedali yukarda kavrar sertleşir,çekişten düşer,vites geçişleri zorlaşır sitenin sponsoru ile iletişime geç ben balata setini ordan aldım hem çok uygun fiyat hemde orjinal parça
Orjinal Yedek Parça 0216 631 18 12 0533 301 88 06 www.peugeotmarket.com |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
büyük ihtimal balatayı bitirmişsiniz.Arabayı bu şekilde kullanmayın.Ücretsiz çekici hizmetiyle tamir ettireceğiniz yere çektirin.Masrafınız katlanmasın.Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
valla dostum kalkışlar o şekilde akşam eve kadar geldim bir şekilde. sabahta işe geldiğim için araba yatıyo evin önünde. yarın çalıştırıp götürebilirsem götürücem olmadı dediğin gibi bir çekici ile falan çektiricez artık. :/
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kardeş kalkışta kavramıyor bağırıyorsa yada çok sarsıntılı kalkıyorsa debriyaj balatası bitmiş demektir. o şekilde zaten gidemessin sanayiye muhtemelen. çekici vs. halledersin. kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Merhaba iyi günler.
Dün aracımla trafikteyken 3. vitesten 2. vitese geçiş yaparken vites geçmedi. bir kaç kere geçiş yapmayı denemiş vites geçmeyince de durdum. sonrasında kalkış esnasında sanki gaza basmıyormuşum gibi araba yalpalıyor kalkışlarda ve bunu diğer vites geçişlerinde de tekrarlamakta. ayrıca ayağımı debriyajda tuttuğum zaman sesler gelmekte. Bahsettiğim ses sadece debriyaja bastığım zaman gelmekte. bir kaç kişi balatanın bitmiş olduğunu söyledi. sorun tam olarak ne olabilir. yarın sanayiye götürücem ama bu şekilde sanayiye gitmek bile işkence. zira kalkışlarda, vites geçişlerinde motor kavramıyor sanki gaza basmıyormuşum gibi davranıyor. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen atakanka - 22 Ocak 2012 Saat 14:40 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |