|
arabam çalışmıyor |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bencede biraz benzin ekleyin.
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
biraz araştırma yaptım ntc sensör diye birşey varmış videosunu paylaşıyorum
|
|
sosyete_60
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar benzin alıp denicem bir saate kadar geliyorum :) bekleyin
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
inşallah sadece benzindendir iyi bir araşırma yaptım sizlerle paylaşmak istedim aracın bakımı çok önemliymiş (kışlık bakım) boğaz kelebeği,hava filitresi,yağ,yağ filitresi bujiler,antifiriz,akü bunların eksiksiz olması ve bakımlı olması ile alaksı çok
önemli olan marş motoru ve akünün güçlü olması. kışın akünün etrafını bildiğimiz beyaz köpük ile sarmak iyi olur. Yakıt geç buharlaştığı ve motor yağı çok kalınlaştığı için isteksiz çalışırlar. İyi bir karbürayonla enjeksiyon kadar kararlı bir ilk çalışma sağlanabilir yalnız havanın soğukluğuna göre çalştırmadan önce gaza ne kadar basılacağına iyi karar vermek ve emme manifoldunda buharlaşma için biraz zaman tanımak gerekir. -5°C'nin altında 0w ile başlayan yağların ilk çalışmadaki devir stabilitesi için katkısı vardır. genelde araştırdığımda sonuç bakımlı olması ve akü kimisi aküye sıcak su dökerek çare bulmuş |
|
sosyete_60
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ve sonuç çalışmadı arkadaşlar nalet olsun çalışmadı
|
|
djchaos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum seni bekliyordum bende kötü olmuş benzinle alakalı olan birşey değil sen aküden kontrol etmeye başla hiçbirşey yapamazsan sanayiye çektirmek zorundasın umarım büyük bir sorun yoktur.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |