![]() |
|
RT3 _ JBL Renkli Ekran |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ihsan1000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsan1000
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2012 Saat 22:30 |
ilgi icin tesekür, orginal cd-rom üzerideki ayarlar cok önemli.Benim icin en önemlisi, arabanin "SOS"
dügmesi güvenli calismiyor.Tabiiki bu bir örnekdi
|
|
![]() |
|
ihsan1000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsan1000
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sende benim gibi orjinalcisin ama işin zor.umarım bulursun.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ihsan hocam çok zorda kalırsan al bir adet navigasyon 200 tl ye işini rahat görür:) Tabi orijinal jbl varken onu kullanmak pek sarmaz seni ama yine de bence kullanışlı bir alet:)
Ayrıca servis doğru söylüyor olsa bile ben çoğu insanda navigasyon aleti görüyorum, sonuçta aleti aldıktan sonra orijinal oluyor ömür boyu harita şu bu birlikte veriliyor. Artık karar senin:)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsan1000
DJ cok merci, ben orginal bir sey ariyorum, navteq sirketiden üretiliyor.
1 senedir ariyorum, türkiyede 607 pek yok, servis yardim edemi. Servis dedigi türkiyede insanlar orginal naviagtion kullanmiyormus. |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
RT3 - JBL Sound System Navigation türkiye haritası diye arama motoruna yazarsan gerekli dosyaları bulabilirsin
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
cd rom olarak değil ama igo güncel harita dersen g..gle amcaya çıkar.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsan1000
Arkadaslar 607 HDI 2006 model kullaniyorum, 607 orginal RT3 - JBL Soundsystem Navigation Renkli ekran var.
Bu ayni orginal system 307/ 407 / 607 lerde oluyor, benim Türkiye Navigation CD-ROM iytiyacim var, türkiye yollarinda ( sehirlerinde) rezil sinir oluyorum. arkadaslar yardim lütfen !!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |