|
arabam çalışmıyor |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
sosyete_60
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2012 Saat 21:54 |
arkadaşlar peugeot 206 xt 1.6 16v havalar soğuk gittiginden dolayı hç arabayı çıkarmadım ve 3 gün boyunca çalıştırmadım hava -14 dereceleri gördü büğünde arabayı çalıştırdım ilk önce çalıştı ama sonra stop etti fakat sonra çakışmadı sizce nedendir fikirlerinizi bekliyorum
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
marş basabiliyormusunuz.
|
|
estair
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracta antifiriz varmiydi ve ya benzinin bitmiş ola bilir krank okuyucuyu elle istersen okumazsa araba calısmaz
|
|
106 xr 1994
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilk başta çalıştığı için krank okuyucuda sorun olduğunu tahmin etmiyorum.Aracı antifrizsiz bırakan gamsız şöförler varmıki bizim forumda.
|
|
sosyete_60
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
|
marş alıyor çalıştı ilk önce farları açtım hareket edecektim ama sustu ve daha çalışmadı antifirizde var kırmızı hemde yeni değiştirdim
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç antifirizi çok önemli daha bu sabah bi arkadaşla konuştum 106 gti var ben antifiriz kullanmıyorum dedi arabayı nasıl alıştırırsan öyle gider deyince harbiden dumur oldum yok böyle birşey antifirizini eksik etmeyin aracınızın araç tüplümü ve kışa girmeden kışlık bakımları yapıldımı bunlar çok önemli
|
|
sosyete_60
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
|
bu krank okuyucu nasıl oluyor ki
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
antifirizi arabaya koymayan adama ben şöför demem.demek nasıl alıştırırsak öyle gidermiş.güldürme beni deseydin abi.Allahım nasıl şöförler var şu dünyada.
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç en başta çalıştığı için onda sorun olmaz.Boğmuş olabilirsiniz aracı.Bu gün hiç çalıştırmayı denemedinizmi ondan sonra.
|
|
sosyete_60
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
|
arkadaşlar bırakın antifirizide nasıl yapıcam nasıl çalışacak bu araba
|
|
sosyete_60
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
|
yok bi 30 dk önce denedim yine çalışmadı |
|
estair
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
106 xr 1994
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abim bırakalım antifirizide sen soruya cevap verseydin.Şu an akü marş basabiliyormu,depoda benzin olduğundan eminmisiniz,araç boğuldumu,nasıl istop etti.Önce titredi falanmı?
|
|
estair
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum akununu basına cıkar 10 dk bekle reset atsın beyın kendıne sonra yıne dene yakıt oldundan emınsın dımı
|
|
106 xr 1994
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şu uzaklık varya adamı bitirir uzaktan birşeyler tahmin etmek çok zor.
|
|
sosyete_60
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
|
ışık yanıyo abi ama benzin var duyuyorum benzin pompasının sesini benzin geldiğini akünün kutup başınıda söktüm geri taktım çalışır gibi oldu alır gibi oldu ama almadı :( ne yapacam ben ya ben küçük bi ilçede yaşıyorum burdada anlayan yok
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aküyü kontrol et marş alıyorsa araç aracın kaputunu aç donma yapan kablolar varmı yok mu ? kutup başı temiz mi ? yakıtı zaten sen anlarsın -14 ten bahsediyorsun motora giden beyne giden kablolar donma yapmış olabilir yapabilirsen fön makinesi ile sıcak ayarda kabloların etraflarına bi gezdir sakın sıcak kaynar su dökme
|
|
estair
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
baba sen git 20liralık benzın al yıne dene ponpa benzın olmasada ses cıkarırır
|
|
106 xr 1994
|
|
djchaos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sensörlerin müşürlerin olduğu yere iyice bir bak
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
donan kablo yoktur zannımca.fön makinesiyle pek iş yapılacağını zannetmiyorum abi.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |