![]() |
|
arabam çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç antifirizi çok önemli daha bu sabah bi arkadaşla konuştum 106 gti var ben antifiriz kullanmıyorum dedi arabayı nasıl alıştırırsan öyle gider deyince harbiden dumur oldum yok böyle birşey antifirizini eksik etmeyin aracınızın araç tüplümü ve kışa girmeden kışlık bakımları yapıldımı bunlar çok önemli
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
marş alıyor çalıştı ilk önce farları açtım hareket edecektim ama sustu ve daha çalışmadı antifirizde var kırmızı hemde yeni değiştirdim
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
ilk başta çalıştığı için krank okuyucuda sorun olduğunu tahmin etmiyorum.Aracı antifrizsiz bırakan gamsız şöförler varmıki bizim forumda.
![]() |
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
aracta antifiriz varmiydi ve ya benzinin bitmiş ola bilir krank okuyucuyu elle istersen okumazsa araba calısmaz
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
marş basabiliyormusunuz.
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar peugeot 206 xt 1.6 16v havalar soğuk gittiginden dolayı hç arabayı çıkarmadım ve 3 gün boyunca çalıştırmadım hava -14 dereceleri gördü büğünde arabayı çalıştırdım ilk önce çalıştı ama sonra stop etti fakat sonra çakışmadı sizce nedendir fikirlerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |