![]() |
|
Ses sistemi yardım!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2012 Saat 20:39 |
|
şunu buldum ama aynısı değil istersen arka tamponda bulunan veya torpido gözünde bulunan aydınlatmalardanda yapabilirsin en küçüklerinden bulup içine led döşeterek orjinal birşey elde edebilirsin |
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sanırım mesaj atan sendin dostum mesajı yanlışlıkla silmiştim yana yana seni arıyordum neredeyse konu açıcaktım senin için durada tuning malzemeleri satan bir yer var ledler normalde araç dışı için ben ufkumu biraz açtım kapı içine monte ettim senin için bir araştırma yapıp en kısa zamanda yardımcı olucam
|
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşım fiyatları biraz pahalı fakat ben olsam onların yerine bunların alırdım.
1 adet JBL sub. fiyatı kabinle beraber 160 TL yada pioneer TS-W 308D4 aynı fiyatlar 1 xetec xi 90.4 4 kanal anfi 250 TL 2 kanalı köprüleyip sub besle diger iki kanal comp. düşünüyorsan onları bağlarsın. 1 takım Alpine sxe-4625 oval 70 TL yada paran var ise pioneer tsa 6993 oval , JBL 6508 comp , kicker dsa 650.2 comp 1 takım comp bir takım oval süper olurdu. |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
ustam sen şu kapı ledleirni nerden aldın bide onu söylesen bana :D |
||
![]() |
||
|
DD bass tan şaşma derim ama fiyatları çok uçuk ben aracıma DD bass taktım yıkıcı,şiddetli bir etkisi var hem tok hem gür bir ses alırsın ama fiyat konusunda biraz tuzlu
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Teybiniz ne peki? Anfi çıkışı var mı ?
Birde bass konusunda aceleci olmayın bana fiyatı çok gibi geldi. 170tl ye miss gibi jbller var |
||
![]() |
||
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
sabah alacam Allah ızın verırse bakalım ,sesi cok merak edıyorum :)
|
||
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
||
![]() |
||
|
Sizi üzecek ürünler değiller. Normal bir sistemin kalitesini muhakkak artırırlar.
Anfilerde 4ohm üzerinde verilen rms watt değerleri önemli. Onlarla alacağınız hoparlörlerin rms watt değerleri yakın olmalı. Benim elimdeki kickerlar 60w rms infinityler 75w rms ben 90w rms lik 4 çıkışlı anfi buldum bakalım onu alacak gibiyim. Birde yine 4 ohmda 300w rms veren sub çıkışı var onunlada güzel bir kutubass beslerim. |
||
![]() |
||
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
bende hiç anlamıyorum bu anfi watt çıkış fılan :) bu malze3meler sıfır.. yani alsam bu malzemelerı nıye aldım demem dımı ılerde,ses kalıtesı kötü olmaz dımı?bu arada ilgin için saolasın kardeş
|
||
|
||
![]() |
||
|
Hocam wooferın fiyatını bana pahalı gibi geldi. O fiyata olmasda 5-10 yukarısına jbl 250w rms ler var ortası turuncu amblemli.
Anfi nin özellikleri ve fiyatı iyi eğer "0" ise . Ben de kicker ds 650.2 ve ınfinity 5020 yi kaldırması için bundan alacaktım birde 400w rms lik mono anfi ile kolon besleyecektim ama sonradan baktım iki tane jameson alana kadar aynı fiyata xetec 5 kanal var hemde daha güçlü. Tek hat çekip kapasitörle besleyip aküyü yormadan hem mid takımları hemde 300w rmslik kolonu zıplatabilirim. Seçim size kalmış. Jameson piyasda çok fazla ve her kes elimden çıksın diye satıyor. Kalitesine bişi diyemem ama en azından anfi alırken biraz para harcayın hem ilerisi için iyi olur hemde sizin kullanım süresince işiniz görülsün. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
Arkadaşlar herkese merhaba.
Yardımlarınıza ihtiyacım var.Marketin birinde yarın satışa çıkacak olan malzemeler. 1) OTO ANFİ usa505 jameson 1400 watt,rms 4 ohm (50*4), rms 2 ohm (100*4), rms 4 ohm mono(220*2), sigorta 2*25 a güç kablosu 8 ga FİYATI=175.00 TL 2)Kabinli Subwoofer jw 36 jameson -1000 watt -30 cm wofer -18 mm mdf kabin FİYATI=150.00 TL 3)hoparlör js 60 jameson -600 watt -60-20 khz -88db/w/m -oval FİYAT=50.00 TL 4)Anfi kablo setijsk 005 jameson=8 ga FİYAT=35.00 TL Arkadaşlar ayrıntılı bi şekilde yazdım çünkü fiyat ve güçleri konusunda hiçbir bilgim yok. Şimdiden teşekkürler.
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |