|
508 yeni üretilmedi mi? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gilgin
1. Vites 02 - Kasım - 1974 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: Bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2012 Saat 13:41 |
Bu forumun değerli yöneticileri, bu 508 denilen araç eski üretim mi veya hiç üretilmedi mi ki bu başlık altında bir sayfa açılmıyor?4-5 aydır forumunuza girip bakıyorum ve çıkıyorum. Galiba forumunuz sahipsiz.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yo sahipli ama siz pek takip edemiyorsunuz sanırım. 508 yeni bir araç ve forumda sanırım 508 sahibi yok henüz
|
|
gilgin
1. Vites 02 - Kasım - 1974 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: Bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Pardon ama foruma üyeyim ve 508 sahibiyim. Herhangi bir paylaşım klasörü açılmazsa herkes benim gibi bakar, çıkar. Yöneticiler sayfayı açar, içine bir iki tanıtım koyar, teknik verileri koyar, sonra gerisini üyeler yapar. Bakın ben 17 Ekim 2011'de üye olmuş durumdayım. Neyse, tercih forum sahiplerinin tabi. Amacım yapıcı olmaktı.
|
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Baştan belirttiniz mi bu isteğinizi forum yöneticilerine , sonuçta bazı şeyleri onlarda gözardı edebilir yada unutabilirler eminim bundan sonra gerekeni yapacaklardır.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
eipeksen
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2012 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet aynen asla göz ardı edilmez.katılılıyorum.
|
|
gilgin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanlış anlaşılmasın, ben de zaten bu başlıktan yapıyorum hatırlatmayı, sonra da bu topic silinirse iyi olur zaten
|
|
feline
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bencede çok faydalı bir konuya temas etmiş 508 arkadaşımız.hemen atlayıp birilerine hakaret veya bilmişlik yapmak sitede adet oldu be kardeşim .adam demiş ki şu şu eksik yönetici arkadaşlarda gidermek için elinden geleni yapsın
.hemen avukatlar çıkıyor neyapsın şimdiarkadaş forum dışında mı kalsın hayret bişey ya
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Burada kimsenin avukatlık yaptığını zannetmiyorum. Ve ben hakaret veya bilmişlik içeren bir mesajda göremedim. ? Ya da biz okuduğumuzu yanlış anlıyoruz...
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
feline
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben sana demiyorum rifat kardeşim genel itibari ile sitede bu durum var ve ben çok rahatsızım ilgisi alakası olmayan boş boş sırf mesaj yazmak için mesaj yazıyor ben o yüzden konu bile açmıyorum
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kimmiş onlar söyleyinde bilelim.Ona göre dikkat ederiz artık BOŞ MESAJ yazanlara.
|
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Ben foruma uzun zamandır üyeyim son 1 hafta hariç herzaman memnundum şu aralar foruma girmekte sorun yaşıyoruz onun dışında bir sıkıntım yok sıkıntım olursa bu arkadaş gibi rahatlıkla paylaşacağım bir ortam var sizin 508'le ilgili bir sorununuz olduğunda sorun zaten bilen arkadaşlar yardımcı olmak için seferber olacaktır.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
508 adı altında bir topic yok ama eğer bir sıkıntınız olursa konu açarsanız işinin ehli arkadaşlar en kısa sürede yardımcı olurlar.
|
|
Ali
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu forumun tüm kullanıcıları sitenin sahibidir. 508 yeni bir araç olduğu için foruma eklenmemiştir. Önümüzdeki aylarda eklenecektir. Arıza bildirimleriniz varsa forumda yazabilirsiniz. Özellikle 508 bölümüne yazmanız gerekiyor diye bir forum kuralı yoktur.
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |