Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

508 yeni üretilmedi mi?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 508 (2011-2018)
Forum Tanımlaması: Peugeot 508 'in 2011'de üretimine başlanmış 2018 sonrasında yeni versiyonu çıkmıştır.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21142
Tarih: 25 Kasım 2024 Saat 11:14
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 508 yeni üretilmedi mi?
Mesajı Yazan: gilgin
Konu: 508 yeni üretilmedi mi?
Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2012 Saat 13:41
Bu forumun değerli yöneticileri, bu 508 denilen araç eski üretim mi veya hiç üretilmedi mi ki bu başlık altında bir sayfa açılmıyor?4-5 aydır forumunuza girip bakıyorum ve çıkıyorum. Galiba forumunuz sahipsiz.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2012 Saat 13:54
yo sahipli ama siz pek takip edemiyorsunuz sanırım. 508 yeni bir araç ve forumda sanırım 508 sahibi yok henüz

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2012 Saat 14:00
Pardon ama foruma üyeyim ve 508 sahibiyim. Herhangi bir paylaşım klasörü açılmazsa herkes benim gibi bakar, çıkar. Yöneticiler sayfayı açar, içine bir iki tanıtım koyar, teknik verileri koyar, sonra gerisini üyeler yapar. Bakın ben 17 Ekim 2011'de üye olmuş durumdayım. Neyse, tercih forum sahiplerinin tabi. Amacım yapıcı olmaktı.

Mesajı Yazan: rifatseker
Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2012 Saat 14:21
Baştan belirttiniz mi bu isteğinizi forum yöneticilerine , sonuçta bazı şeyleri onlarda gözardı edebilir yada unutabilirler eminim bundan sonra gerekeni yapacaklardır. 

-------------
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)

Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4

Mesajı Yazan: eipeksen
Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2012 Saat 14:36
evet aynen asla göz ardı edilmez.katılılıyorum.

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2012 Saat 14:40
Yanlış anlaşılmasın, ben de zaten bu başlıktan yapıyorum hatırlatmayı, sonra da bu topic silinirse iyi olur zaten Smile

Mesajı Yazan: feline
Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2012 Saat 18:30
bencede çok faydalı bir konuya temas etmiş 508 arkadaşımız.hemen atlayıp birilerine hakaret veya bilmişlik yapmak sitede adet oldu be kardeşim .adam demiş ki şu şu eksik yönetici arkadaşlarda gidermek için elinden geleni yapsın
.hemen avukatlar çıkıyor neyapsın şimdiarkadaş forum dışında mı kalsın hayret bişey ya

-------------
206 1.4 hdi feline 2006 model

EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON

Mesajı Yazan: rifatseker
Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2012 Saat 20:30
Burada kimsenin avukatlık yaptığını zannetmiyorum. Ve ben hakaret veya bilmişlik içeren bir mesajda göremedim. ? Ya da biz okuduğumuzu yanlış anlıyoruz...

-------------
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)

Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4

Mesajı Yazan: feline
Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2012 Saat 20:34
ben sana demiyorum rifat kardeşim genel itibari ile sitede bu durum var ve ben çok rahatsızım ilgisi alakası olmayan boş boş sırf mesaj yazmak için mesaj yazıyor ben o yüzden konu bile açmıyorum

-------------
206 1.4 hdi feline 2006 model

EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2012 Saat 20:40
Orjinalini yazan: feline feline Yazdı:

ben sana demiyorum rifat kardeşim genel itibari ile sitede bu durum var ve ben çok rahatsızım ilgisi alakası olmayan boş boş sırf mesaj yazmak için mesaj yazıyor ben o yüzden konu bile açmıyorum
kimmiş onlar söyleyinde bilelim.Ona göre dikkat ederiz artık  BOŞ MESAJ yazanlara.Wink

Mesajı Yazan: ibrahim YILDIZAK
Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2012 Saat 21:16
Ben foruma uzun zamandır üyeyim son 1 hafta hariç herzaman memnundum şu aralar foruma girmekte sorun yaşıyoruz onun dışında bir sıkıntım yok sıkıntım olursa bu arkadaş gibi rahatlıkla paylaşacağım bir ortam var sizin 508'le ilgili bir sorununuz olduğunda sorun zaten bilen arkadaşlar yardımcı olmak için seferber olacaktır.

-------------

01 COA 084 ARh(+)

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2012 Saat 01:16
508 adı altında bir topic yok ama eğer bir sıkıntınız olursa konu açarsanız işinin ehli arkadaşlar  en kısa sürede yardımcı olurlar.

Mesajı Yazan: Ali
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2012 Saat 02:00
Orjinalini yazan: gilgin gilgin Yazdı:

Bu forumun değerli yöneticileri, bu 508 denilen araç eski üretim mi veya hiç üretilmedi mi ki bu başlık altında bir sayfa açılmıyor?4-5 aydır forumunuza girip bakıyorum ve çıkıyorum. Galiba forumunuz sahipsiz.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu forumun tüm kullanıcıları sitenin sahibidir.

508 yeni bir araç olduğu için foruma eklenmemiştir. Önümüzdeki aylarda eklenecektir. Arıza bildirimleriniz varsa forumda yazabilirsiniz. Özellikle 508 bölümüne yazmanız gerekiyor diye bir forum kuralı yoktur.

-------------
Tuning sitesi değil marka sitesidir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net