![]() |
|
arkadaşlar yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
cemesk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 22:10 |
|
Arkadaşlar ticari takside calışan 2008 model accent eram 1.6 var atiker lpg takıldı araca 4 yıldır sorunsuz kullanıyoruz ama son ıkı haftadır arac sabah calısırken yada stop ettıkten 30-40 dk sonra tekrar calıstırmayı istediğimizde 2 dk marşa bakıyoruz. Eskişehirde sorun ne oldugunu bulamadık bakmadığımız yer kalmadı ama çevremdem duydugum kadarıyla bu kronik bı sorunmus. Cözğmğ hakkında bilgisi olan varsa cok sevınıım . Tesekkurler herkese
|
||
2004 307 1.4 HDI XR
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşımdan duymuştum bu eralar tuhaf arabalar.Kendisi 4 defa era aldı sattı ama ısınamadı.En son tavsiyemle pevgeota döndü.Serviste bilgisayara bağladılarmı aracı acaba.
|
||
![]() |
||
cemesk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
|
Memnumun aslında ben en az 307 im kadar ama sorunun kımsenın cozememesı enteresan bilgisayarda tek arza var oda benzın hortumlarındakı basınc bıraz dusuk gorunuyor. Katkı maddesı falan attık denıcez bı sure arabayı ama ilk baslarda benzin otomatıgınden suphelınıyordum gerı kacırıyordur dıye otomatık yokmus pompadada sorun yok anlayamadık bı turlu
|
||
2004 307 1.4 HDI XR
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
benzinin borudan geri gitmesini engelleyen bir sibop olması lazım.Ona baktılarmı.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ben yerinizde olsam alternatorunuzu olctururdum. Accent'larda cokca karsilasilan bir sorun. Bunu yaptirmadan once sunu bir kontrol edin. Aku'nun negatif kutbundan cikan kalin kablo muhtemelen ikiye ayriliyordur. Bir tanesi hemen akunun yanindan saseye bir vida yardimi ile verilmistir, digeri ise motorun mars basmasi icin motor kismina gider. Siz su saseye giden vidayi bir cikarin, gerekirse temizleyin ve yerine iyice takin. Bu noktadaki bir korozyon ya da temassizlikta ayni problemi yapar. Eger yaparsaniz sonuclari paylasmanizi rica edecegim.
Düzenleyen koliva - 08 Ocak 2012 Saat 22:45 |
||
![]() |
||
|
aykut abi öyle olsa herzaman aynı sorunu yapması gerekmezmi.Zamanla ne ilişkisi olabilrki?
![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Sasi noktasinin bir sekilde temassizliginda BSI kendini resetler ve bildiklerini unutur. BSI'in kendine gelmesi ise biraz zaman alir. O noktada eger mars basarsaniz anahtar ile immobilizer eslestirilmesi yapilamadigindan mars bassa da almaz. Bu tabi bir ongoru. Deneyip sonuclarini gormek gerek her zamanki gibi. |
||
![]() |
||
|
teşekkürler abim.Birşey daha öğrenmiş olduk.
![]() |
||
![]() |
||
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar yarın deneyip paylasacam banada çok mantıklı geldi
|
||
2004 307 1.4 HDI XR
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |