|
Direksiyon Yükseklik Ayarı Nasıl Yapılır? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ertugrulll
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 00:58 |
Şirket arabamda 2006 palio van 1,3 mjet dizelde bile direksiyon yükseklik ayarı var. bazen yolda aşağı alıyorum bazende yukarı kaldırıyorum yorgunluğuma bağlı.
Sorum şu olacak ? Acaba bizim peugeot'lara böyle bir sistem yapılır mı ? Yükseklik ayarlaması. Malum benim boyum 1.71 tamam boyum filan yetiyor ama eşimin boyu 1.50 devamlı kullanmasada alış veriş merkezine yemek almaya filan gidiyor, haliyle biraz yüksek kalıyor direksiyon. allah vermesin bi kazada ağzı yüzü dişleri dökülür. Böyle bir yükseklik ayarlaması var mı bizim arabalarda ?
|
|
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
|
albayman
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
bunu indirin içinde yazıyor:
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İyice baktınız mı? Sizin araçta direksiyon ayarı olmalı bence. 2002 206 ımda bile vardı.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot 206+ 1,4 Comfort dan bahsediliyor sanırım bence de olması lazım...
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Direksiyon yükseklik ayarı vardır zaten olmaması mümkün değil . Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 08 Ocak 2012 Saat 01:33 |
|
ertugrulll
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
|
|
|
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
|
ertugrulll
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
|
Resmini sabah üşenmeden arabama indim çektim. Arabamın modeli 2011 206+ 1,4 comfort.
sizin göstermiş olduğunuz yerlerle kıyasladım sanırsam benimkinde yok .
|
|
|
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Çok enteresan gerçekten yok şaşırdım açıkçası :)
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_tr_tr.htm burada Ele alış kısmında 4. sayfada gözüküyor 206+ için olan katalogda
Düzenleyen ibrahim YILDIZAK - 08 Ocak 2012 Saat 14:26 |
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Arkadaşlar confort modelinde yok direksiyon ayarı. Boşuna aramayın.
Envy donanımda eklediler bunu. Ara bir parça ile mile bağlantı yapılıyor ama sonrdan olur mu bu bilmem. Bende de 2011 206+ var ama confort lduğu için çoğu donanım eksik. Sonrdan yol bilgisayarı-bagaj lambası fln yaptırdım cruise u denedik ama BSI riske atmamak için bıraktık. Şimdi kumanda kolunu çalıştırdığım pioneer ses isstemim var complar evde anfi bekliyorlar :P Ertuğrul hocam ankaranın neresinde ikamet ediyorsunuz.? |
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Çok şaşırdım ya peugeot nasıl koymaz direksiyon yükseklik ayarı fiat ın en ucuz modelinde bile var.Aracı satın almadan önce keşke baksaydınız özelliklerine. |
|
ertugrulll
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
|
Konya yolu Neziroğlu,Peugeot Çırağan et lokantası var yanyana. İşte tam onların karşısındaki Open benzin istasyonun arkasındaki bina.
|
|
|
|
fTh206
2. Vites 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nasıl olmaz gerçekten çok şaşırdım benimkisindede direksiyonun hemen altında :S
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
feline
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yuh diyorum başkada bişey demiyorum,tekerleksiz araç satmak gibi bişey bu
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
reis 206+
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reis 206+
|
Aynen Yok bizimkindede Yok cünküü
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |