![]() |
|
OGS HAKKINDA YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 15:21 |
|
kredi kartı kullanmıyorsan ziraat bankasından ogs cihazı alabilirsin.ziraat bankasında kredi kartı gerekmiyor..
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Su link yardimci olmadi mi?
http://www.isbank.com.tr/content/TR/Bireysel_Bankacilik/KGS/OGS-16-1.aspx |
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
yok daha aramadım.ptesi halletcem,yazarım buraya
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
öğrenebildin mi dostum tam olarak neler gerekiyor? öğrendiysen ne gerekli paylaşman etkili olacaktır biz bilmeyenler için..
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
teşekkürler ilgilenen arkadaşlara.
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
OGS ile ilgi bilgi için şu linke bir bakabilirsiniz.. http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Otoyollar/OGS.aspx Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Otomatik Geçiş Sistemi Ana Kontrol Merkezi Başmühendisliği Etiler Mah. Cengiz Topel Cd. FSM Köprüsü Yolu Beşiktaş/İSTANBUL Tel: 444 11 17 ( 7 gün 24 saat hizmet verilmektedir.)
Otomatik Geçiş Sistemi Banka Merkezi T.C. Ziraat Bankası A.Ş Müşteri Hizmetleri Tel: 444 00 00 İş Bankası PK134 34330 Levent/İSTANBUL Tel:444 02 02 Garanti Bankası Tel: 444 03 33 Denizbank Tel: 444 08 00 Vakıfbank müşteri hizmetleri Tel: 444 0 724 açıkcası çok ayrıntı yok gerekli olanlarla ilgili umarım yardımcı olur bu bilgiler.. telefonla görüşüp öğrenebilirsiniz... Düzenleyen cigdemilker - 07 Ocak 2012 Saat 19:24 |
||
![]() |
||
|
şuanda kgs kullanıyorum ben zaten.
ogs istiyorum ama kredi kartım olmadığı için işbankasından sipariş edemiyorum. sadece ruhsat yeterli mi yani?
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
ARKADAŞLAR OGS ALICAM AMA NELER GEREKLİ?
İŞBANKASINDAN ALMAK İSTİYORUM.STESİNDE AÇIKLAMA BULAMADIM,YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI ACABA
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |