![]() |
|
yarın akaryakıta(mazot) zam geliyormuş :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 18:00 |
|
Beyler yarın mazota zam geliyormuş aklınızda olsun.
Petrolcü arkadaşım aradı. 10 kuruş diyor. :)
Düzenleyen Özgür - 05 Ocak 2012 Saat 18:56 |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Motorine de mi??
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Alıştık artık....Atasözümüz var açılmayan şemsiye diye.... Benzin alırken fiyatına bile bakmıyorum çünkü artık verdiğimiz paraya yakıt gelmiyor
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
mazota zam varmış arkadaşlar 10 kuruş.
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
durmak yok yola devam..
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
|
traji komik bir durumdayız beyler :S
|
||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
ben bu işin sonunu çok merak ediyorum biliyormusunuz?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Aynen ben de çok merak ediyorum. ![]() Elektrikli araçlar piyasaya çıksa da onları kullansak ama bu seferde elektrik fiyatları uçar gider. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
elektiriğin kw si 1 liraysa elektirikli araçlar çıktığında 10 lira olur.
|
||
![]() |
||
|
kesinlikle doğru bir tespit...
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Bu sabah gelirken farkettim, burada 95 oktan benzine 40 cent zam gelmis. Turkiye'de de gelmesi olasidir haber edeyim dedim
![]() |
||
![]() |
||
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
|
alıştı milletimiz aynen öyle durmak yok yola devam
![]() |
||
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
||
![]() |
||
Halit_KUCUKYILMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halit_KUCUKYILMAZ
|
![]() ![]() ![]() |
||
PEUGEOT 206 1.6 XT
|
||
![]() |
||
|
ne oldu şimdi akaryakıt fiyatlarında var mı değişiklik arkadaşlar?
![]() |
||
![]() |
||
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
|
Olmazmi shell de ankarada 4.41 olmus. tabi heryerde degisik fiyatlar. lpg mi taktirsak napsak yaa :-(
|
||
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
||
![]() |
||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
|
hayret...
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |