|
peugeot 206 kasetçalar kod sorunu |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
ahba
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2012 Saat 08:27 |
merhaba ben aranıza yeni katılan bir üyeyim aracımı yeni aldım fakat benden önceki sahibi aküsünü değiştirince teyp çalışmamış şuanda code istiyor fakat kod "8163" sekiz ramkamı var bir türlü sekizi giremedik ok işaretleri ile felan denedik olmadı oto teypcisine gittik oda giremedi teyibin modeli hakkında bilgim yok,resim eklemeye çalıştım bir de yanlış girmelere bağlı error yzaısı çıkıyor fakat 1 saat sonra kayboluyor ayrıca arın şase nosuda 8163 ile bitiyor
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Tuşlara basılı tutunca rakamlar değişmiyor mu peki?Örneğin 1,2,3 tuşlarına.
8 rakamını elde etmek için. Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 02 Ocak 2012 Saat 08:49 |
|
ahba
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayır basınca veya basılı tutunca hiçbir şekilde değişmiyor sadece girdiğimiz rakam kalıyor |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O kod oyle girilmez. 8136 kodu demek,
1 tusuna 8 defa basacaksiniz, sonra 2 tusuna 1 defa, sonra 3 tusuna 3 defa, sonra 4 tusuna 6 defa, kodu tamamlamak icinde ^ tusuna basacaksiniz. Kolay gelsin Birde: Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com Düzenleyen koliva - 02 Ocak 2012 Saat 14:11 |
|
ahba
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilgin için teşekkür ederim ama dediğiniz gibi 1'e sekiz kez basılmıyor her seferinde 1 rakımı yazıyor zaten 4 defa yazıncada error hatası geliyor
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O halde sizin kodunuz yanlis. Teybi sokup uzerindeki numaralari gonderebilirseniz belki yardimci olabilirim. |
|
ahba
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teyibi sökebilirsem yazarım |
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Ben de kod nasıl girilir öğrenmiş oldum Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 02 Ocak 2012 Saat 18:53 |
|
toprak
2. Vites 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence hiç uğraşma. Güzel bir usb'li teyp al :)
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
katılmıyorum eğer orjinal kalmasından yana isen halledilecektir mutlaka.. kasetçalara devam
|
|
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Orjinal güzeldir tabi
Ama ben olsam değiştirirdim o teybi arkadaşımızın dediği gibi usb girişi filan olan sade bir teyp takardım. Kasetçalar görünce 10 sene önceye gidiyorum |
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
renault traffic aracımızda da böyle bir sorun olmuştu kod rakamlarının girişi yalnız hatırlamıyorsam direksyon kumandasındaki radyo frekans yükseltme ve düşürme tuşları ile yapılıyordu sen de teybin üzerindeki radyo frekans tuşlarını kullanarak 1-9 arası ayarlayabilirsin diye düşünüyorum bi dene
|
|
ahba
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yeni radyo almayı bende düşündüm şuan alamam ayrıca kumandadan da girilmiyor
|
|
ahba
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilgilenen arkadaşlara teşekkürler sorunu servisin sayesinde çözdüm, şase numarasından buldular
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sifren yanlismis degil mi? |
|
burak_erat
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2015 Konum: avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burak_erat
|
hocam hangi servis yardımcı olsu acaba benm teyb de aynı hatayı verdi ama bi türlü çözüm yolu bulamadım
|
|
burak_erat
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2015 Konum: avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burak_erat
|
hocam hangi servis acaba aynı sıkıntı bende de mevcut.. |
|
BilalDALAK
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BilalDALAK
|
Merhaba Teyp Kodu Konusunda yardımcı olabilir misiniz.
|
|
BilalDALAK
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BilalDALAK
|
Kimse Yok mu Acaba
|
|
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teybin Sol tarafında sticker yokmu çıkardığın zaman orda seri numara yazıyodu sanırım kardeşim. onları verirsen yada fotoğrafını paylaşırsan yardımcı olmaya çalışayım
Düzenleyen Kocak - 22 Ağustos 2017 Saat 14:31 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |