|
Hangi Akaryakıt İstasyonu? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 23:29 |
Total Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 31 Aralık 2011 Saat 23:30 |
|
psychoabi
2. Vites 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
|
opet-po
|
|
106 XS Balıkesir
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
opet
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
diyarbakır içinse shell - gapgaz (huzurevi)
|
|
Mehach
2. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tabii ki Opet. Uzun zamandır istikrarlı bir şekilde Shell kullanıp bir de Opet deneyeyim diye aldığımda Opet'in Shell'e ne kadar fark attığını gördüm. Marşa basmanızla hissediliyor, otomatik viteste vites geçişleri çok daha yumuşak ve araç daha seri oluyor Opet'le..
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vites geçişiyle yakıtın bir ilgisini kuramadım ama.Sebebini söylerseniz bizde öğrenmiş oluruz.
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Up to date
|
|
hanniball35
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
Mardin için shell :) özellikle doğu bölgesinde kaçak mazot çok oluyor o yüzden yakıtımızı dökünce çok korkuyoruz sıkıntı yaratmasın diye.o yüzden bildik biyerden şaşmamak en iyisi daima.
|
|
PEUGEOT 407 COMFORT 1,6HDI 110HP SİYAH
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesinlikle shell diğerlerinden aldığımdan daha fazla km ve shell den aldığımdaki çekiş gücünü diğerlerinden alamadım hatta sakın ola full den almayın arabayı salaklaştırıyor
|
|
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Up to date
|
|
BurakGÖNÜLAL
2. Vites 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
|
En yakındaki opet bp shell total
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
_yıldırım_
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2012 Konum: Hatay/Antakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _yıldırım_
|
Neden aldıgınızıda yazarmısınız?
Ben motoruma kullanıyordum Opet'den başka yerden almamaya karar verdim. Motorda daha iyi çekiş hissediyorum ve otomatik jicklem arızalıydı büyük motorlarda karbüratörün orada oluyor otomatik jickle servise götürdüm 190 lira fiyat çekti 2 hafta boyunca düzenli olarak opet'den aldım ve kendiliginden düzeldi jickle motorcu başka birinde yaptırdıgımı sanıp benimle ilgilenmedi:D OPET!!:) |
|
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
up to date
|
|
AhMeT®
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle opet
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
Fatih Ceyhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
|
lpg yi hep shell den alıyordum ama son zamanlarda daha az km yapmaya başladım. petrol ofisi şu sıralar daha iyi gibi geliyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |