![]() |
|
106 koltuk ısıtma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2012 Saat 02:08 |
arkadaşlar aracımda koltuk ısıtma var diye söylemişti aldığım kişi koltuğun altına baktım ön koltuklarda soket tarzında bişey var sanırım ısıtma dediği o ancak ben hiç ısıtmalı koltuk kullanmadım nereden açılır sormayıda unuttum bilen varmı. sol kolda far açıyor sis açıyor bide ekranımda elektrik işareti oluyor bikez daha tıklattığımda.
cam buz çözücü değil o göğüste onun anlamı nedir acaba.1 tıkta far 2 tıkta sis 3 ne işe yarıyor yatay kıvrımları olan bişey çıkıyor ekrana...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hava yastığı varsa o soket onun soketidir.
|
|
![]() |
|
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
Hocam hevesini kırmak gibi olmasın ama peugeotun çoğu modelinde ısıtmalı koltuk yoktur kaldı ki 106 da olsun (üretildiği yıl itibari ile) yavuz25 hocamında dediği gibi airbag soketi olması muhtemel.
|
|
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
|
![]() |
|
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
airbag soketi o arkadasım
|
|
106 XS Balıkesir
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
soket yolcu koltuğunda arkadaşlar sürücü koltuğunda değil bilmememi maruz görün ilk defa ısıtmalı koltuklu aracım oldu yada olucak belkide satanda bılmıyor ancak soket yolcu koltuğunda tekraren inanın bılmıyorum ihtimalde vermiyorum ancak satan klişi söyledi bende sizlere sorayım istedim.
olsada açıcagımı sanmıyorum ancak bilmekten öğtenmekten zarar gelmez die
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
fotoğrafını çek abim net söyliyelim.
![]() |
|
![]() |
|
tamam çekeyim ancak anlatayımda sürücü koltuğun altındaki soket airbag onu biliyorum ancak yolcu kısmı koltuğun altınaki parmağın yarısı kadar iç içe geçmiş soket var aşağıdan geliyor koltuğa çıkıyor bişeyler bağdaştıramadım madem koltuk ısıtma değil dimi
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
fotoğraf şart abim.
![]() |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Eğer sonradan eklenmediyse 106 da koltuk ısıtması yok
|
|
![]() |
|
ahh abim ekleyecem daha yeni aldım zaten paylaşmadım fotolarını araya sıkıştırayım onuda.qikten sonra xr hemen alışılmıyor.
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
zamanla.
![]() |
|
![]() |
|
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
106 da koltuk isitma yokki. benim aractada var o dediginden :-) ama ben airbag olarak biliyorum onlari
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
arkadasım airbag soketi o eğer çıkartırsan airbag ışığının yandığını göreceksin hem sürücünün hemde yolcu koltuğunun altında soket var ısıtma yok koltuklarda
|
|
106 XS Balıkesir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |