![]() |
|
307 Spor Amortisör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
samtheman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2011 Konum: Esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samtheman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2012 Saat 22:48 |
|
Bende koninin sari serisini dusunuyorum.
|
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
koniyi tavsiye ederim
|
||
![]() |
||
yagmur0734 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yagmur0734
|
ARKADASIM ben yeni 207 aldım üzrinde spor MOMO marka helezyon var ben orjınal takacagım orjınalle takas olur
![]() |
||
![]() |
||
samtheman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2011 Konum: Esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samtheman
|
Hangisi?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samtheman
|
hangisi?
|
||
![]() |
||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok pahalı ama :/
![]() |
||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
videonun sonu güzelmiş.
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samtheman
|
tesekkurler dostum acikcasi bende koni yi dusunuyorum sari serisini.bose yi ise hic duymamisdim ses sisteminin haricinde.
|
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
koniyi tavsiye ederim sitede bir arkadaşımız 2. el ön arka set satıyordu fiyat uygun bi araştır istersen eğer fiyat sorun değil dersen bose yi tavsiye ederim videosuna bir bak istersen |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samtheman
|
Merhaba Arkadaslar.
Arabanin uzerinde orjinal amortisorler var yeni farkina vardim ve kontrol ettirdim ki malesef arkalar bitmis onlerde yakinda gider gibi.Kararimi verdim spor komplet yani takim amortisor alacagim -30mm ile -50mm arasi enginlik olabilir. simdi arkadaslar onerilerinizi bekliyorum hangi firmalari tavsiye edersiniz?(fiyat onemli degil). simdiden tesekkurler.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |