![]() |
|
Tavana foLyo cektirsem nasıL OLur ? :D |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2011 Saat 23:33 |
Arkadaşlar Şeytan Kırmızı Partnere Cam Görünümlü Tavan Sizce Nasıl Olur :D Örnekler Varmıki.?
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Görünüm güzel olur.Yolda bir kaç arabada gördüm hoş duruyor ama düzgün yapılması gerekir.
![]() |
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
hımm ben abartıyı sevmem ama bakalım deneyecem photoshop yapıp en kısa zamanda paylasacam sizle
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
valla önemli olan bizim beğenmemiz değil abim,önemli olan sizin beğenmeniz yakıştırmanız.
![]() |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
partner tavanı yüksek olduğu için fazla görünmez boşa masraf yapma bence sıcak havada içeriye daha fazla sıcaklık iletir yinede yaptırmak istersen yapabilirim
|
|
![]() |
|
timu206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Selam arkadaşlar. Benimde 206cım içiin böyle bir düşüncem var ama gerçekten nasıl olur bilemiyorum
|
|
![]() |
|
güzel görünüyor folyo işi.
![]() |
|
![]() |
|
ama yapacak hakiki bir usta lazım bu iş için.Yoksa rezil olur balon balon olur.
|
|
![]() |
|
timu206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
evet dediğiniz balon balon tavan tarzlarından birkaç tane gördüm ve korktum ama hala aklımda bu düşünce yer ediyor. Konya civarında bunu yapacak bir yer bulursam bakalım...
|
|
![]() |
|
Geçen bir arkadaş karbon falan kaplayacağım diyordu ama ne oldu bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim arabamda vardı kırmızıyada güzel gidiyo aynı cam tavan gibi gözüküyo çok hoştu sonradan karbona cevirdim kaputuda karbon duşunuyorum o yuzden
|
|
106 XS Balıkesir
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ARKADAŞLAR BUNU BULDUM ÖRNEK OLARAK VE COK HOŞ DURUYOR . Bence partner görünmeyecek kadar da yüksek değil. arkadasım kangoya yaptırdı konyada cok profesyonelyapmıslar kangoda yüksek ama cok ön planda duruyor.. |
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Arkadaşlar bu folyolardan bende çektirmek istiyorum ama muayene de felan sıkıntı olur mu yada trafik cevirirse ruhsata işletmek zorunda kalırmıyız ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ruhsata çift renk olarak işletmeniz gerekiyor.. bence hiç hoş durmuyor.. tavanda boya da yanma gibi sorun yoksa hiç uygulamayın.. sade hali daha çekici bana göre..
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
tavanda arka kısımlarda cok hafif yanma var yani tam belli olmuyor derin değil çünkü . o yüzden düşünüyorum
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Güzel bir şekilde yapılırsa yani işçilik güzel olursa harıka oluyor,birde araç kırmızı tonunda bir araçsa:)
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |