![]() |
|
Motor Çalışırken Marşa Basma ve Sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 00:15 |
demi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Konuların bu kadar hızlı sonuca varması süper ya
![]() |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biz teşekkür ederiz.
![]() |
|
![]() |
|
Mehach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
Tamam teşekkür ederim
![]() |
|
![]() |
|
ustalık bir sorun yok.Rahat olun.
![]() |
|
![]() |
|
Mehach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
Evet bir de o konu var neden çalışırken marşa basmaya müsaade ediyor ki, nette araştırdım, bazı araçların yeni modellerinde bile yokmuş (Toyota örneğin) bu motor çalışırken marşa basmama özelliği. Bizim peugeotlarda da mı yok? Yoksa 2000 model 206larda mı yok? :(
Sizce ne olur ne olmaz bir ustaya göstereyim mi yoksa 3 seferdir normal çalıştı sorun yok mudur? Artık ustalar da illallah diyecek benden her birşeyi sorduğum için
![]() |
|
![]() |
|
Birşey olmaz öyle kolay kolay.Ama bu duruma kontağın müsade etmemesi lazımdı.Sadece ses gelir böyle demir demire sürtme sesi gibi.Aslında çok tehlikeli bir durumdur ve asla ama asla tekrarlanmaması gerekir.Volanı,bendixi veya marş motorunu dağıtabilirdiniz.Şu an sıkıntı yoksa sorun olmaz ama dikkat etmenizde fayda var.
|
|
![]() |
|
Perşembe günü sabah arabanın ön camı feci buzlandığı için motoru çalıştırıp kaloriferi açtım ve buzları temizlemeye başladım, işim bitip araca bindiğimde işe geç kalmanın verdiği dalgınlıkla marşa tekrar bastım ve motordan feci bir ses geldi (boğulma sesi gibi) neyse onu aldıracak vaktim olmadığı için yola çıktım akşam ve bu sabah sorun yoktu ancak bu akşam işten çıkınca ilk marşta motor az bir ses çıkardı ama çalışmadı ikinci marşta çalıştı sizce marşta sorun mu vardır?
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |