![]() |
|
naaptıysak olmadı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 00:42 |
luk iyi marka orjinalinde valeo mu vardı acaba ?
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hemşerim öncelikle geçmiş olsun. depriyaj bilyası olma ihtimali çok ama çok yüksek, 2 ay kadar önce başıma geldiği için biliyorum. her geçen gün o ses artacak, arada fare cıyaklaması gibi tuhaf bir ses eşliğinde debriyaja bastığında sanki bişeyler sürtüyomuş gibi bir de titreşim hissediyosan, geçmiş olsun bilyayı değiştireceksin. tabi bilya dağılınca balatayı da aşındırdığından mütevellid, komple set olarak değişecek. kullanılan ürünün kalitesine ve ustanın insafına göre de 350-450 tl arası bir maaliyeti var. ben luk marka 400 tl ye taktırdım.
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
çözerizzzz sıkıntı yooook
![]() |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
hmm dostum sanırım senın söyledğin mantıklı gibi salı izinlıyım sabahlıcam yinede çözücem bu olayı :D
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Biz burada sadece tahminler yürütürüz,ne arabayı görürüz nede arızayı.Sadece anlatılanlara göre tecrübelerimize dayanarak olabilecek şeyleri yazarız.En iyi kararı aracı test edip yakından inceleyen bir usta verir.
![]() |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
salı en net cevabı alıcam dostum da oda bulamassa kafayı yiycem hee :D
umarım senın usta bulur..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
evet debriiyaj bilyası.Değişmek için şanzuman inecek baskı balata sökülüp bilya çıkarılacak.Ama sizi yolda bırakabilir eğer uzun süre olursa.Sebebide ayağı devamlı debriyajın üzerinde tutmak ve debriyajı çok kullanmak.
![]() |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
salı günü en net cevabı alırsın
![]() |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
araç yürürkende dururkende debriyajdan aynı ses geliyor debriyaj bilyasından bahsediyosunuz sanırım..
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
diyelim araç çalışıyor boşta. Debriyaja basıyorsunuz o ses geliyor bırakıyorsunuz ses kesiliyor.Eğer durum buysa bilyada sıkıntı vardır.
|
|
![]() |
|
evet sadece debriyaja basınca geliyor araç boştayken bile aynı ses geliyor..gazdan ayağımı çektiğimde vugg sürtme sesi gibi geliyodu triger felan değişti artık gelmiyor bitek bu sorun kaldı
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
sadece debriyaja basıncamı geliyor bu ses.
|
|
![]() |
|
detay şöyle aracın ön sol tarafında kaputun altında soğuk havalarda daha belirgin olan debriyaja basınca tıkır tıkır tıkkkkk tıkkk diye bir ses alttan değil bakın sol önden geliyor..
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
Biraz daha detay verebilirmisiniz.
![]() |
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şanzıman altta değil ki motorun hemen yanı başında, ikiside aynı yerde motor havuzunun içinde.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar 99 model 106 XR var aracımdan şükür memnunum ancak vites atmak için debriyaja basınca kıt kıt kıttt kıttt diye bi ses var ustaya gösterdim sanzımandan geliyor dedi para kazanmak için söylediğini düşünüyorum.cünkü ses alttan değil motordan geliyor sanki debriyaj teli sürtüyormuş gibi geliyor ses alttan gelse anlarım senelerdir kullanıyorum sonuçta. sizce nedir başka ustalara gösteremedim zamanım olmadığı için. başına gelen varmı debriyaj seti değişmesi gerek diye içimden geçiriyorum ben..umarım büyük sorun değildir..
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |