![]() |
|
407 CRUISE CONTROL PLANET AKTİF ETME |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
hanniball35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 19:42 |
|
Merhaba ARKADAŞLAR pejo 407 aracıma sonradan takmayı dusundugum hız sabitleyici ile ilgili mumkunse bilgi almak istiyorum.benim aracta kol yoktu gecen orjinal kol aldım soketine taktık fakat planet programından bir turlu aktif edemedik.Forumda ecu ve bsi den diye iki farklı yerden aktif edildiği yazmakta ama bunların birine ulaştık birine ulaşamadık.Sizden ricam sırasıyla nerden gecerek planet programından bu cc u aktif edebiliyoruz öğrenmek istiyorum yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba,
Araciniz kac model? Evet ECU ve BSI diye iki farkli bolumden aktiflestirilmesi gerekiyor. Siz hangisini yapabildiniz soylemeniz gerekiyor ki digerini anlatabileyim. Birde fren musurunuzu kontrol ettiniz mi? Uygun mu? |
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
BSI beynine ulaşılamamış herhalde neden ulaşılmaz ki BSI beyine sorun mu var acaba?
![]() |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Ankara da olsanız 5dk lık işte mardinde bunu yapacak usta var mıdır bilmiyorum
|
||
![]() |
||
hanniball35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
Arkadaşlardan biri http://www.207tr.com/index.php/topic,6573.0.html linkini verdi burda 207 icin olanı var sanırım benzer bir işlem bu şekilde deneyecam teşekkürler.
|
||
PEUGEOT 407 COMFORT 1,6HDI 110HP SİYAH
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Uc asagi bes yukari aynidir. O menulere nasil ulasacaginiz sol tarafta ustten asagiya dogru yazilidir. Siz kendiniz mi yapacaksiniz bu islemi? PP2000 daha once kullanmisliginiz var mi? |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
arkadaşım ben diyarbakırda serviste yaptırdım 5 dakka sürdü. mardindeki ustanın programı kayıtlı olmadığı için her bölüme giremiyor olabilir çünkü bende ilkten sanayide bi ustaya gittim usta yarım saat kendim de pc başında 1 saat uğraştım ama bi türlü bsi ye giremedik. sonra servise gittim 30 tl verdim hallettim. gelirsen diyrbakıra yardımcı olmaya çalışırım tabi eğer 307deki gibi yapılıyorsa 407 de farklı menüler açılıyorsa bilmiyorum.
|
||
![]() |
||
|
Piyasada iki turlu PP2000 var. Bir tanesi yetkili servislerin kullandigi, digeri ise klonlanmis Cin uretimi olanlar. Yetkili servisler orjinalini kullanirlar ancak ozeller klon olanini kullanirlar. Orjinal olan ile klon olanin arasinda gerek yazilimsal gerekse donanimsal hic bir fark yoktur. Zaten adi uzerinde klonlanmis yani bire bir kopyalanmis. Klonlanmis olanin uzerine baktiginizda etiketinde bile Made in France yazar. Yani o derece klonlanmis ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
diyarbakır da yaptıracak arkadaş varsa yardımcı olabilirim
|
||
![]() |
||
|
bir de yapabilecek var mı onu bilmiyorum yaptıracak arkadaş teklifte bulunursa araştırabilirim..
|
||
![]() |
||
|
abi bu konu ile ilgili sana mesaj atmıştım hatırlarsın. ben özel serviste denedim denedim ama hep ecu cevap vermiyor dedi hatta bi ara korktum dedim acaba bizim beyne mi bişey oldu diye sonra servise gittik tak diye açıldı ben oradan çıkarak yorum yaptım:) yoksa bu konuda sen king sin :) |
||
![]() |
||
|
Hatirladim simdi ![]() Estagfirullah yahu king felan degilim ![]() |
||
![]() |
||
|
:)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
Bugun diyarbakıra yolum düşmüşken orda daha önceden tanışmış oldugum ve elinde pp2000 programı bulunan bir ustanın yanında birkac denemenin sonunda aktif edebildik.Yalnız bende ilk etapta aktif olmasının sebebi bsi de grişin yapılamaması benim aracın bsi kısmından cc ye girildiğinde 2 secenek cıkıyordu ilk sececen 2.1 diye başlıyor diğeri 2.2 olarak idi ikincisinde hallettik kusursuz olarak çalışıyor şimdi ekstra herhangi bir işlemede gerek kalmadı araç üzerinde fren muşuru bulunmaktaydı.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Hayirli olsun. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
teşekkürler.
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |