![]() |
|
106 quik kronik benzin göstegesi cözüm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2011 Saat 13:05 |
arkadaşlar araçımda yakıt gösterfesi kontagı açtıgımda ibre bi fulle gidip geliyodu sonra dibe vuruyodu ankarada gösterdigim yerler de kafadan şamandıra arızalıdır o yapılmaz yapılsa ben yaparım gibi cümleler şamandıra degişecek felan bi şamandıra 300 tl neyse benim memleket trabzon yazın trabzona gittim araçla araçı tanış bi elektirik çiye gösterdeim şamandıra saglam dedi bu elektironik arıza dedi bi arkadaşı oldugunu söyledi böyle arıza ları yapan gittik adam 90 lira ya halletti sorun göstergedeymiş söktüler dirençlerini degiştiler göstergede bazılambalarda temssızlık vardı onlarda düzeldi. demem o ki gözlemim şu benim ki gibi arızası olan bi sürü 106 quik var arkadaşlar arızayı tanıdıgınız güven diginiz eloktironikçi varsa ona baktırın göstergeyi yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
![]() |
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracında aynı tip sorunu olanlara yardımcı olacaktır paylaşım için teşekkürler.
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkür derim benimde kontagı kapattıgımda binde bir km kadranı bi an hafif yukarı çıkıyor sonra geri iniyor pek umursamak istemedim...Tek ustayla baglı kalmamak lazım el elden üstündür 300 nerde 90 nerde ve boş yere değişecekti parça...Geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |