![]() |
|
Siteye Radyo Eklensin mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 23:18 |
Arkadaşlar bu sitede çok vakit geçiriyorum özellikle akşamları. ama sitede bi eksiklik var. Şöyle bir uygulama yapsak ? Siteye radyo ekleyip hit müzikleri çalsak ? Daha eğlenceli olabilir. Bu yeni bişey değil biliyorum ama bu sitede yok. Bi taraftan müzik çalsa bi taraftan forumlara baksak ? güzel olmaz mı ? Yayınların bi kısmını ben yaparım ( elimde çok iyi kayıtlar var )
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel dusunce ama formu cok yavaslatır sayfalarda seri hareket edemeyiz benım zaten hız dan dolayı sıkıntılarım var
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Ayrıca kota olayı var
![]() |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
http://ufg.impek.com:80 7/24 arabada dahil :)
|
|
|
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Turk oldugumuzu cok belli ediyoz :) kotomız var ınternetımız yavas 4 lastık alacagımıza one 2 lastık ondekılerı arakaya ulan cok garıp mılletiz ya :) bagajda mangal tasıyoruz :)
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Kendim için değil diğer arkadaşlar için söyledim ben ![]() Yani herkesin interneti sınırsız olmayabilir değil mi? ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bağajda mangalım yok , Yer yok yani - LPG var tüpü var. yani oda fakirlikten : )))))) hahaha
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Simit tup var ya alıyosun hissetmeyi bodruma indiriyosun bagaja mangalı yerlestırıyosun acıl durumdada mangalı egzozun altına monta lıyosun :) |
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bide memleketten çuval çuval malzeme getirme olayı var. Ona da hasta oluyorum ha : ) Senede 1 kere köye gidip ' de sırf çuval taşımak için Doblo tarzı araba alanları anlamıyorum Babam dahil : ))))
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
ee memleketin taşı topraaa altın :)
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
bnce gerek yok siteyi boştan yere kasmayalım sayfalar arasında geçiş yavaşlar
|
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Radyo hizmeti maliyetli bir hizmettir. Sponsoz olan biri olması durumda koyulabilir.
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Geçmişte denedik bunları..
Radyo,forum içi msn yazışmaları.. Kastığı gibi rağbette görmemişti.. |
|
A3
|
|
![]() |
|
metato ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() |
|
307 sw ov pack 1,6
|
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
bence eklensin hatta böyle hit baslı parçalar felan hemde ortak müzik paylaşımımızolur bunları dowland yapıp paylaşa biliriz yada siteye yükleye biliriz
sadece bi fikir ![]() |
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bunun yasal olmadigini biliyorsunuzdur ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |