Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Alınık Parçalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206'DERİ DİREKSİYON KAPLAMA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206'DERİ DİREKSİYON KAPLAMA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206'DERİ DİREKSİYON KAPLAMA
    Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 19:27
arkdşlar aracımın direksiyonunda son günlerde 1 cm ile 2 cm arası soyulmalar meydana geldi bu hafta sonu direksiyona deri kaplama yaptırcam fiyatı 100 tl aranızda yaptıran varmı sizce nasıl olur orjinal gibi olurmu içinizde yaptıran varsa bi fikir verebilirmi 
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 19:43
direksiyonu söktürmeden yaptırın.Ama internetten siparişle getirtilen ve iğnesi ipi içinde dahil olan 20-25 liraya setler var ve kolaylıkla yapılıyor.Aldığım kılıf eskiyince  bende yapacam inşAllah.Tavsiye ederim.
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 20:20
Orjinalini yazan: yavuz25 yavuz25 Yazdı:

direksiyonu söktürmeden yaptırın.Ama internetten siparişle getirtilen ve iğnesi ipi içinde dahil olan 20-25 liraya setler var ve kolaylıkla yapılıyor.Aldığım kılıf eskiyince  bende yapacam inşAllah.Tavsiye ederim.
direksiyonu söküp yapıyolarmışda direksiyonu söktürünce nolur Confused birde o dediğinden bi arkdş aldı ustanın yaptığı gibi olmuyo uraş gerektiriyo eli delik deşik olmuştu arkdşın usta bile 3 saatte çıkar dedi Big smile
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 20:23
Orjinalini yazan: fTh206 fTh206 Yazdı:

direksiyonu söküp yapıyolarmışda direksiyonu söktürünce nolur Confused birde o dediğinden bi arkdş aldı ustanın yaptığı gibi olmuyo uraş gerektiriyo eli delik deşik olmuştu arkdşın usta bile 3 saatte çıkar dedi Big smile

direksiyonda airbag varsa söktürmeyin.Arıza çıkarsa kötü olur.WinkO internetten getirilen direksiyonu arkadaşın yapamamışsa birşey diyemem.Hakeza bizim bir arkadaş yaptı ve orjinal fabrikadan çıkmış gibi oldu.Pense kullanın eğer yapacaksanız.İĞneyi elle kullanırsanız kevgire döner.Wink
Yukarı Dön
06ÖzGüR06 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
14 - Eylül - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 06ÖzGüR06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 20:26

Direksiyonu söktürünce birşey olmaz da fakat dikkatli sökülmeli her ihtimale karşı bilen biri yapmalı ne olur ne olmaz.Airbag var yani.Smile

Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 20:27
Orjinalini yazan: 06ÖzGüR06 06ÖzGüR06 Yazdı:

Direksiyonu söktürünce birşey olmaz da fakat dikkatli sökülmeli her ihtimale karşı bilen biri yapmalı ne olur ne olmaz.Airbag var yani.Smile

abim Allahını seversin airbagı sökecek düzgün bir usta varmı söyle.Benzin filtresini bile düzgün takamıyorlar.LOLBig smileBig smileBig smile
Yukarı Dön
06ÖzGüR06 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
14 - Eylül - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 06ÖzGüR06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 20:34

Orjinalini yazan: 06ÖzGüR06 06ÖzGüR06 Yazdı:

abim Allahını seversin airbagı sökecek düzgün bir usta varmı söyle.Benzin filtresini bile düzgün takamıyorlar.LOLBig smileBig smileBig smile

O da doğru ama  sağlam birisini bulup yaptırırsa birşey olmaz tabi airbag öyle kolay patlamaz yani onun için söyledim.

Ama risk her zaman vardır.Smile  Risk almak istemeyen sökmeyip üzerinde yapacak yani Big smileLOL
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 20:46
En mantSmileıklısı üzerinde yapmak bencede.
Yukarı Dön
hema123 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hema123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 20:51
sevgili dostlar
airbag sökmekle patlamaz. aracın çalışır durumda ve hareket halinde olması, airbag' in patlamasını sağlayan sensöre (ön tampon arkası) uyarı oluşturmaya yetecek darbe olması gereklidir. airbag' bu şartlar haricinde soket bağlantısına elektrik vererek de patlatabiliriz. söküp takarken airbag kesinlikle patlamaz. tek problem 206 airbag'i vidalı değil tırnak geçmedir, acemi birisi tırnağı kırabilir, 250 tl verip yenisini almak gerekir.

saygılarımla.
2006 206 hdi x-design beyaz
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 21:08
Abim ben patlar falan demedim.Esas sorun patlamaması olur kaza anında.Hava yastığının tırnağımı 250 yoksa yenisimi?
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 21:08

En mantSmileıklısı üzerinde yapmak bencede.
üzerinde yapılıyosa üzerinde yaptırcam saol uyarın için airbag meselesi hiç aklıma gelmemişti açıkçası
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
aspirinxlarge Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aspirinxlarge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 21:09
Arkadaşım sakın 100 Tl verip direksiyonu söküp vs. işlemler ile sakın uğraşma,  hepsiburada.com da canvar gibi kılıflar var.iğnesi ipliğine kadar veriyolar ben aldım yaptım herkes çok beğeniyor.  Hiç gerek yok 16 20 tl civarı bişey ayrıca kendin çok rahat bi şekilde yapabilirsin.  istersen bendekinin resmini çekip sana atarım beğenirsen sende alırsın ??
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 21:11
Orjinalini yazan: aspirinxlarge aspirinxlarge Yazdı:

Arkadaşım sakın 100 Tl verip direksiyonu söküp vs. işlemler ile sakın uğraşma,  hepsiburada.com da canvar gibi kılıflar var.iğnesi ipliğine kadar veriyolar ben aldım yaptım herkes çok beğeniyor.  Hiç gerek yok 16 20 tl civarı bişey ayrıca kendin çok rahat bi şekilde yapabilirsin.  istersen bendekinin resmini çekip sana atarım beğenirsen sende alırsın ??

abim fotoğraf koyda şu güzelliği görsün abim.Wink
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 21:12
evet fotosu varsa görsek iyi olur
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
hema123 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hema123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 21:32

Abim ben patlar falan demedim.Esas sorun patlamaması olur kaza anında.Hava yastığının tırnağımı 250 yoksa yenisimi?

afedersin, yanlış anlamışım. ama sonuçta durum aynı. kesinlikle söküp-takmakla airbag bozulmaz. soket bağlantısını yanlış yapmak bile imkansız zaten. tırnak meselesine gelince, bu tırnak airbag' in yerinde durmasını sağlıyor, eğer kırılırsa sabit durma şansı yok olur, ikide-bir düşer. bu durumda yenisini almak gerekir (komple airbag, tırnak değil), bu da 250 tl.

Düzenleyen hema123 - 28 Aralık 2011 Saat 21:32
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 21:35
Orjinalini yazan: hema123 hema123 Yazdı:

afedersin, yanlış anlamışım. ama sonuçta durum aynı. kesinlikle söküp-takmakla airbag bozulmaz. soket bağlantısını yanlış yapmak bile imkansız zaten. tırnak meselesine gelince, bu tırnak airbag' in yerinde durmasını sağlıyor, eğer kırılırsa sabit durma şansı yok olur, ikide-bir düşer. bu durumda yenisini almak gerekir (komple airbag, tırnak değil), bu da 250 tl.

Söküp takan işi bilmiyorsa ,oyuncağa pil takarken bile bozar abim.WinkŞahsen ben hayati önem taşıyan bir parçayı öyle gereksiz yere ve bilgisiz karadüzen çalışan birine söktürmezdim.Sizde kendi fikrinize sahipsinizdir saygı duyarım.WinkYanlız biz airbagleri daha pahalı biliyorduk şu an şaşırdım.Sizin dediğiniz çıkma airbaglermi,0 mı? YAda modelden modele değişiyormu.Wink

Düzenleyen yavuz25 - 28 Aralık 2011 Saat 21:35
Yukarı Dön
hema123 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hema123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 21:42

Orjinalini yazan: hema123 hema123 Yazdı:

Söküp takan işi bilmiyorsa ,oyuncağa pil takarken bile bozar abim.WinkŞahsen ben hayati önem taşıyan bir parçayı öyle gereksiz yere ve bilgisiz karadüzen çalışan birine söktürmezdim.Sizde kendi fikrinize sahipsinizdir saygı duyarım.WinkYanlız biz airbagleri daha pahalı biliyorduk şu an şaşırdım.Sizin dediğiniz çıkma airbaglermi,0 mı? YAda modelden modele değişiyormu.Wink

evet, çıkması o fiyat, yenisi bin lira civarıdır tahminen.
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 21:47
anladım.Wink
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aspirinxlarge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 22:02
Az bi sn arkadaşlar birazdan dışarı çıkıcam.  Telefon ile çekip eklerim buraya , 
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aspirinxlarge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 22:23
Üşenmedim bu soğukta dışarı çıktım fotoları çektim geldim  :) Bu arada ben pek uğraşmadım bunu örerken, daha sıkı yapmam gerekirdi. Hemen ayak üstü yapıverdim.  Biraz uğraşırsanız daha güzel durur diye düşünüyorum.

Düzenleyen aspirinxlarge - 28 Aralık 2011 Saat 22:25
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Yağ seviyesi iyi uyarısı son mesaja git 76 0 Ahmet melih10
konu icon 508 yol bilgisayarı son mesaja git 44 0 Ahmet melih10
konu icon 508 Ekran multimedia radyo sorunu son mesaja git 13044 7 altuners
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 121 0 muhsintekin
konu icon P15A1,P15A3 VE P0524 ARIZA KODU son mesaja git 108 1 oguz03008
konu icon 2017 partner tepee esp lambası son mesaja git 112 0 ulas55
konu icon Partner Tepee 2016 5.viteste titreme son mesaja git 540 1 ulas55
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 91 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 61198 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 193 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 12 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 607 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 275 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13254 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2711 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1470 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 505 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50844 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34873 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2826 1 barisg
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
MehMetC3 3
barisg 3
ulas55 3
ylc78 2
kaya_suat 2
altuners 2
oguz03008 2
Ahmet melih10 2
mustafa k. 1
eray1999 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English