![]() |
|
Motor Yıkatma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bir sefer motor yıkattım oda renault flashtı ozaman 5 tl ye yıkadılardı 20 tl elektrikçiye vermiştim
![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 27 Aralık 2011 Saat 23:52 |
|
![]() |
|
majeste_ksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı majeste_ksk
Ben 1 ay öncesinde aldım elime cam sili spreyi bastım sildim bastım sildim tertemiz oldu mis gibide kokuyodu :D yanıcı özelliği olmayan zarar vermeyecek kimyasal madde ile (ne olabilir??) temizlik yapamazmıyız ???
|
|
~~ KARŞIYAKA ~~
Siyah 206 1.4 Fever Benzinli Simota Hava filtresi Otto Spec Titanium Egzost |
|
![]() |
|
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
arkadaşlar anlamadığm şey su ile yıkatmayın diyorsunuz ama zaten yağmur yağdığı zman araç yoğun bir su birikintisinden gecince alttan su, tesisata gelmiyor mu sanki?
|
|
![]() |
|
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor yıkamasını gaz yağlı suyla yapıyorlardı sanırım, problem çıkmadı diyordu bir arkadaşım ama güvenemiyorum yinede.. buhar işine gelince, zaten buhar heleki böyle soğuk havalarda anında su damlalarına dönüşür, illa bi yerlere girer gibi geliyor bana
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Ben bu işi yazın yaptırmaya karar verdim artık şöyle sıcak bir havada daha güzel olur o zaman.
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bu ürün çok hoşuma gitti. Çok pahalı bişey değilse alsam mı acaba? Pazar günleri mahallede araç yıkarım, ek gelir olur :) |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
o videoda aracı yıkatınca boya matlaşır gerçekten matlaşıyomu boya yıkayınca ilk defa duydum
![]() |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
abim yağmur suyuyla basınçlı suyun tazyiği birmi? İkinci olarak alt taraftan yağmur suyu kolay kolay giremez,girsede altta kalır zaten.
![]() ![]() Düzenleyen yavuz25 - 28 Aralık 2011 Saat 19:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |