![]() |
|
16lt yakıt 100kmye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
balata spreyiyle kampanadaki tozları temizlettir.Balataları yağlı elle tutmasınlar.Ön frenlerede baktır sıkıyomu?
![]() |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
herkes gitti de ondan
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Gidenler gitsin kalan sağlar bizim
![]() |
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
![]() |
||
![]() |
||
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
|
Araç ney kardeş senin ?
|
||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
||
![]() |
||
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|
toprak kardeş araç 206+ 75 hp
|
||
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
||
![]() |
||
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
|
Çorumlu kardeşim benimde son ölçtüğüm bugün itibariyle şehir içi hafif şehir dışı muayeneye git gel karışık toplamda 13 lt 100 km de yaktım 40 TL lpg ile 140 km yaptı full den almıştım litresi 2.20 kuruş. Senin yakıtın fazla en çok yaktığım zaman 0.30 geçmedi hangi lpg kitini kullanıyosun? son susturucu patlaksa buda etkiler benim orta susturucu da bi çıtır patlak sanırım aracı stop edip giderken bile bupp buppp diye inceden patlama sesi geliyor bi baktırmak lazım.
|
||
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Biraz Uzun Ama ....
Kullandığım lpg kiti vasat bir kit voltran ama bir sorun olsa şehir dışıda çok yakmam gerekmezmi ? şehirdışı 18 kr yakıom çokta memnunun 110tlye 565 km yol yaptı 250 kmsi 140 tan aşşaya hiç inmedim gelirken 110 120 geldim 19kr civarı yaktı , ama şehir içi araba sapıtıo benim tahminim 27 kr civarı yakması lazım , ya ben yanlış ölçüm yapıyorum yada başka bir sorun var,, ölçümü su şekil yapıyorum ; Lpg yi bitiriyorum yani benzine atınca bitti sayıyorum 10 tllik gaz alıyorum 4 litre civarı oluyor 2400 den alıyorum lpgyi km 0 lıyorum normal kullanıyorum sabahları okula git gel falan yenden benzine atınca km bakıyorum 25 km olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Baktırıyım bi bakalım
|
||
![]() |
||
|
neye baktıracan?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
balata spreyiyle kampanadaki tozları temizlettir.Balataları yağlı elle tutmasınlar.Ön frenlerede baktır sıkıyomu?
demişin ya kardeş onu diom ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
|
O lpg bitti uyarısı geldikten sonra ben uzun yolda 20 km daha yaptım düşük devir kullandığın zaman dahada gidiyor mesela benim aracımda yokuş çıkarken lpg azsa bitti diye uyarı veriyo eğer 2 litreden az kalmışsa ama düze geçince 20 km daha devam eder burdan hesap et bence sen bu şehir içi ölçümünü fulleyip 100 km yapıp tekrar fulleyerek bi dene derim.
|
||
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Haklısınız bendede öyle oldu Çoruma girmeme 10 km kala bitti dedi benzinle gittim sonra benzin birgün bitti gaza bastım 5 km geldim tık yok düşük devirde
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |