![]() |
|
KOPTUUMM :))))) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halit_KUCUKYILMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halit_KUCUKYILMAZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 Saat 15:22 |
ERKEKTEN ''GÜZİN ABLA'' NASIL OLUR....
Sevgili Erkan Ağabey.. Bana yardımcı olursunuz diye size yaziyorum. Gecen gün ise giderken kocami her zamanki gibi evde TV seyrederken bıraktım. Arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti. Hayli uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yârdim almak icin eve geri dondum. Eve girince gözlerime inanamadim. Kocam komsunun kizi ile yatagimizda. . Ben 32, kocam 34 yasinda komsunun kizi ise 22. Biz 10 yildir evliyiz. Yakalanınca resmen çöktü ve itiraf etmek zorunda kaldi. 6 aydır birliktelermiş . . Ne yapmalıyım lütfen bana yârdim eder misiniz? Sevgilerimle, Ayşe CEVAP
Sevgili Ayse;
Hava soguksa, hele bu tip kisa mesafelerde motor isinmadan fazla gaza bastıysan arabalar genelde bunu yapar. Tekrar olursa Kaputu aç yakıt borularına şöyle bir bak, ezilme, cokuntu gibi bir sey var mı? Manifolt bağlantılarını ve karbüratörü gözden gecirt. Eğer bunlar sorunu cozemezler ise sorun yakit pompasinda olabilir. Bujilere yeterli elektrik te gelmiyor olabilir. (Araban tüplü mü benzinli mi dizel mi yazmamışsın) Sanırım yardımcı oldum, Erkan agabey'in.. |
|
PEUGEOT 206 1.6 XT
|
|
![]() |
|
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super valla
![]() |
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Erkan abide aynı dertten muzdarip sanırım :D
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Bence de sorun karbüratörde zengin bir karışım yapamıyor.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
güzelmiş
![]() |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
Bombaaaaa:D
|
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Okumuştum daha önce kopmuştum süper
![]() |
|
![]() |
|
aslan7333 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslan7333
çok güzel...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
iyiymiş.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
buji kablolarına baktırsın birde kesinlikle antifiriz koysun aracın kışlık bakımı yapılmışmı aceba :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |