![]() |
|
Rolanti Dalgalanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
life_answer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2011 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı life_answer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2011 Saat 22:56 |
arkadaşlar bir arkadaşımın aracı rolanti dalgalanması yapıyor 106 xr oda ancak naptıysa olmadı bende size danışmak istedim acaba neden olabilir serviste yapamamış siboplar rotlar rotiller ayarlandı ancka yinede devir 10000 den 20000 den inip çıkıyor fikri olan varmı...
|
|
1999 106 XR
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rotlar ne alaka kardeş
![]() |
|
![]() |
|
life_answer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2011 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı life_answer
yani şöyle bakımdan çıkardı rot rotil sibop haliyle hepsini yazdım bende :) alakası olmasada :D
|
|
1999 106 XR
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adım adım rolanti devrrsine baktır ismi böyle havalandırmanın arka tarafına doğru baş parmak kadar birşeydir sen uğraşma ustaya götür ancak söyle adım adım rolanti devresi ye ;)
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() |
|
![]() |
|
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
"üçyüzaltı " ya tamamen katılıyorum önce gaz kelebegini temizlettir sonra rolanti ile gerekli şeylere baktır yeterli olurdu diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
aslan7333 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslan7333
rölanti valfini temizlemişlermi?
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
kuzu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2011 Konum: TEKNİK DANIŞMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
GAZ POTANSİYOMETRESİ OLABİLİR BİLGİSAYARA BAĞLATIP GAZ PEDALININ KONUMUNU GÖRMEK GEREKEBİLİR YADA KANİSTER ELEKTROVANASI DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR OLABİLİR
|
|
HAKANKUZU
|
|
![]() |
|
felusdomesticus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı felusdomesticus
benim 307 de de olmuştu. Gaz kelebeği temizlenince düzeliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |