![]() |
|
yardımalrınızı bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
life_answer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2011 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı life_answer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2011 Saat 23:31 |
arkadaşlar 106 xr var 1999 model vites atarken..ve ayagımı gazdan çekince vuvvv diye bi uğultu bazende tıkırt tıkırt ses geliyor. akslar aks başları felan değil motor kulağıda değil motor takozuda değil bugun bakımdan çıkardım triger felan bujıler felan değişti usta baktı onlardan değil dedi işi çoktu kontrolde edemedi sizce neden olabilir?
|
|
1999 106 XR
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aks bilyalarına da bakıldı mı bu bilyalardan da bahsettiğin gibi ses gelir.
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
debriyaj bilyası olabilir,sürakli yapıyorsa boşta giderkende aks bilyaları bozuk olabilir |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Boşta giderken yapıyor , gaza yüklenince yani tam gaz verince ses kesiliyorsa aks bilyesi olabilir , basıma gelmişti her ustada anlamıyor ne yazikki 3 usta bulamadı servise sordum adam aks bilyesi bozuk dedi gittim sanayiye yaptırdıydım servis malum iyi kitlio
![]() |
|
![]() |
|
life_answer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2011 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı life_answer
yani kendi fikrimce söylemek gerekirse debriyaj cünkü debriyajı bırakınca geliyor aks da olabilşir sabah sanyideyim baktırayım cözülürse paylaşırım belki başına gelecek olan arkadaşlara yardımım dokunur teşekkür ederim arkadaşlar..
|
|
1999 106 XR
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı life_answer
debriyaj bilyası o ses arkadaşlar
|
|
1999 106 XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |