![]() |
|
Spor helezyonmu ? Kestırmekmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilmem26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2011 Saat 16:06 |
arac 106 . Kestırmelıyımıyım spor helezyonmu takmalıyım bide fıyatlar nasıl oluyor yardımcı olursanız sevınırım sadece ön arka taraf dusuk zaten . :)
![]() |
|
![]() |
|
majeste_ksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı majeste_ksk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım helezonlarını kestirdiğinde aracındaki konforu unut ve sağlıklı değil. Makyaj yapıcam derken daha çok savrulma yaşarsın. Spor helezon tavsiye ederim. Eibach marka 206 aracımda kullanıyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm. Fiyatına gelincede 250 ile 350 tl arası değişiyo marka marka.
|
|
~~ KARŞIYAKA ~~
Siyah 206 1.4 Fever Benzinli Simota Hava filtresi Otto Spec Titanium Egzost |
|
![]() |
|
bilmem26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anladım sagolasın . ustaya sordum pek fark yasamassın dedı oburundede cok ses gelıcek aracından dusurdugun zaman dedı ondan bı soruyum dedım :)
|
|
![]() |
|
majeste_ksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı majeste_ksk
Valla hocam tabikide karar senin. Bende bikaç yere sordurdugumda aynı dediler ama orjinal ile spor helezon arasında sertlik farkı var. Yani aracla viraja girdiğinde helezon kendini bırakmıyo ve savrulmuıyorsun. 2.ise anı kalkıslarda normal helezonda araç ön kaldırma eğilimi gösterir ve lastiklere tam güç gitmez. spor helezonda sert oldugu için aracı bırakmıyor ve bütün gücü lastiklere uyguluyor. Sana pek fark yaşamazsın diyen ustanın hemen yanından kaçarak ayrıl :)
|
|
~~ KARŞIYAKA ~~
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı majeste_ksk
Rica ederim :)
|
|
~~ KARŞIYAKA ~~
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
bence hiç dokunmayın ama eğer illaki yapacam diyorsanız spor yay alın.Kestirmeye göre daha güvenli. |
|
![]() |
|
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Bizde iki tane 106 var ben ilk once yayi kestirdim ve 3 gun sonra spor eiback spor yay aldim taktim.arasindaki ark cok bence. astramdada yaylar kesikti arac acayip vuruyodu ama simdi spor yayla super oldu. ben eiback i 5 cm taktim konfordan pek bisey kaybetmiyosun 200 tl ye aldim. arkadasimda ist den sem tuningden aldi ayni yayi 160 tl ama o pesin aldi ve siddetle tavsiye ederim on numara oluyo
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
helezon kestirmek son derece tehlikeli bir işlemdir kesinlikle tavsiye etmem.spor yayların da spor amortisörlerle beraber kullanmanı tavsiye ederim...
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
bakalım almayı dusunuyorum bı kac eksıgım var aracla ılgılı tamamlayıp sıra gelıcek 2 sınede tesekkur ederım :)
|
|
![]() |
|
Arabanın ana ihtiyaçlarını karşılamak daha doğru.Verdiğiniz öncelik kararı çok güzel.Bazı insanlar tanıyorum adamın arabaya koyacak benzin parası yok hala tampon boyama,modifiye peşinde.Tövbe tövbe ya.
![]() |
|
![]() |
|
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Tamam konfor kaybediyosun ama ole ahim sahim degil. birazda taktigin marka cok onemli bence. ben tercihimi eiback dan yana kullandim ve pisman olmadim.helezon kestirmekten cok daha konforlu.ama illaki orjinal halini tutmuyor. Amortisorleride degistirmen gerek onlarda bin tl civari tutuyo. tercih senin ben yaylardan cok cok memnunum.marka cok onemli piyasada cok sert yaylar var onlardan alirsan pisman olursun top gbi seker aracin :-) .benim tavsiyem eiback yaydan yana gerisi sana kalmis tabiki.
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Kestirmeyi düşünmeyin bile , spor yay takın
|
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
5cm lik spor yay al kendını basıyo 106lar zaten ben spor yayda kestırdım orjınal yay da kestırdım kullandım yok sesden durulmuyo sen spor yay al
|
|
peugeot 206 hdi x-line KIRMIZIII
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben 307 için FK 3,5 cm yay aldım. Harika bastı ve konfor kaybı yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |