![]() |
|
Dikkat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2011 Saat 20:26 |
sahtekarlık yapmak isteyen her şekilde yapar.Ne derler bilirsiniz hırsız birşeyi çalmayı kafaya koyarsa mutlaka çalar.Bu iş de buna benziyor adam bir işi kafaya koymuşsa yapar.
![]() |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya size bişey söyliyimmi. bu tramer olayınıda çözmüşler. tramer kaydını temizliyorlar artık.
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
bilmiyorum kanka... :S
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
ben vermedim. benim arabam kaskolu idi pert olunca ben kaskodan paramı aldım. kaskodan almış bunlar ağa
|
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
pekii sen bu aracı satarken pert bilgisini werdinmi ? weya onlar tramer'limi aldılar ? ha bide kaça werdin ?=
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mustafakarakaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafakarakaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BENİM ARABANIN KİLOMETRESİYLE OYNAMIŞLAR BENDEN ÖNCEKİ MUAYENE BELGESİ GECTİ ELİME 153000 BİNDE YAZIYOR BEN ALIRKEN ARABA 115000 DE İDİ SONRADAN FARK ETTİM AMA YAPACAK BİŞİYOK. ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM |
|
![]() |
|
galerileri oldum olası sevmedim zaten
|
|
![]() |
|
Allah'a havale etmek lazım.Kazandığı para çokmu içine yarayacak merak ediyorum.O yediği haram para neresinden çıkacak.tövbe tövbe.
![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimlerde kapıların boyalı olduğu bariz şekilde belli oluyor zaten yani kimi kandırıyorlar ki
![]() |
|
![]() |
|
adamların gözü dönmüş Aykutcum.. allah bildiği gibi yapsın...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Nasil bu vebalin altina girebiliyorlar anlayabilmis degilim.
|
|
![]() |
|
Selam; bilginize.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |