![]() |
|
Benzin göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
skavraal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: Kamu Çalışanı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2011 Saat 16:12 |
Arkadaşlar merhaba. Daha önce de yazmıştım, bende 307 SW var. LPG takılı. Sizlerde biliyorsunuz ki bu araçlar LPG kullanımına geçtiği zamanda benzin göstergesi benzin kullanıldığını düşünerek yakıtın azaldığını bildiriyor. Aslında depoda yeteri kadar benzin mevcut, yani en az yarım depo. Fakat kullanılan yolu hesaplayarak benzini bitti kabul ediyor. Ve zaman içersinde benzin lambası yanıyor. Bu sorunu yeni yakıt almadan nasıl çözeriz. Bir bilgisi olan var mı acaba, yardımcı olursanız memnun olurum. eşekkürler.
|
|
skavraal
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siteyi araştırsanız aynı sorundan muzdarip arkadaşların bilgilerini paylaştı konular mevcut
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
o mevcut ama baya uğraştırıyor ben denemeye cesaret edemedim açıkçası.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben araci sallayarak cozuyorum bu sorunu
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
güzel
![]() |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
en dibe inince ibre otamatik yükseliyo meganlarda da böle
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Depo kapağınızı açıp kapayın , sistem yeniden ölçüm yapar belki
![]() |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
polater ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Kardeş bir 2a mühendislik brc bayisine gideceksin. PSA modul taktıracaksın bu kadar. Montajı 15 dak. Bende de 307 sw var ben taktırdım gayet memnunum..
|
|
![]() |
|
polater ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Fiyatı da 70 tl peşin saygılar
|
|
![]() |
|
skavraal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: Kamu Çalışanı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Teşekkürler arkadaşım. Söylediğnizi araştıracağım.
|
|
skavraal
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
10 liraya daha güzel bi sistem var
![]() http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13780&title=lpg-de-benzin-ibresi-dmesi-sorunu-ucuz-zm |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
walla yarım deponun üzerinde tutuyorum ben depoyu sıkıntı olmuyor?
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Deposunda motor bulunduran arabalar bu motorun soğutmasını benzinle yaparlar.Bundandırki bu arabalarda depo boş gezilmez.Doğrusunu yapıyosun abim.
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
durumu az toplayayım direk fulleyecem zaten:) babamın en büyük nasihatlerinden biri "cebinde paran olmasın arabanda benzinin dolu olsun":)
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Abim babanız çok doğru söylemiş.
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |