![]() |
|
Yağ eksiltme :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ugur_clskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mobil 10 60 bıldıgım kadarıyla tam sentetık zaten. ben 306 ım varken faydasını gormustum deneyebılırsın kacak yoksa emın ol eksıltme azalacak
|
|
PEUGEOT 306 SEDAN 1.6 8V
ATİKER FAST MOBİL1 10-60 |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Tam sentetiği daha çok yakmazmı
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Contadan kaçırdığını nasıl anladınız ? eksilme ne oranlarda nasıl oluyordu birdenmi yoksa oda zamanla kullandıkçamı ?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
10W-60 cok fazla gelir diye dusunuyorum. Ben yerinizde olsam 10W-60 deneyecegime tam sentetik yaglardan birini denerdim.
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
motor bitik değilse yanlış ölçmüş olabilirsin. belki bi yerden kaçırıyordur. 170bin km de corsa gls 1.4 lpgli aracımda carter contasından kaçırıyordu. contayı yaptırdıktan 2 ay sonra aydın ankara aydın yaptım. 20 saat içinde toplam 1200 km yol gittim. yağı suyu özellikle yola çıkmadan önce ve yolculuk sonrası ölçtüm. gram eksilme yoktu.
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Ankaradan gelmişti motor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cogu aracta, yag cubugunun uzerindeki minimum, maximum cizgileri arasi 1 litreye tekabul eder. Olcumu yaparken araciniz duzgun bir zemin uzerinde miydi? Motor sicakligi nasildi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Arkadaşlar Ankaraya gidip geldim toplam 600km yol yaptım yağ çubuğundaki iki çizginin arası eğer 1 litre ise
araba 300-400 gr tahminim yağ eksiltti ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |