![]() |
|
ACİL YARDİM YOLDA KALDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
shadow_okan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2011 Saat 16:29 |
Arkadaslar telefondan yazıyorum belki konutun Yanlis yere paylaşıyorum forum yetkililerinden oZur dilerm
Yolda giderken batter charge fault yazdı. Kapıyı actım ve açıkta görünen kayısın koptuğunu gördüm. Bir usta cagirdk Simdi 75 tl ye takarım dedi. Sizce bu normal MI? Bir kayış bu kadar tutar MI.? Bir de fault yazısından sonra 1 km kadar yol yaptım baskan sorunlar çıkar MI Acik Cvp yolda kaldm saygılar |
|
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|
![]() |
|
golge_oyunu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alternatör kayışı kopmuş sanırım ve şarj kesilmiş doğal olarak .. üç aşağı beş yukarı fiyat normale yakın bence ..
|
|
2004 model 307 XT otm.
AB (-) |
|
![]() |
|
golge_oyunu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
battery charge fault ( pil şarj hatası )
|
|
2004 model 307 XT otm.
AB (-) |
|
![]() |
|
shadow_okan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
Tamam ustad araca zarar vermismidir takılması uzun sürer MI hala ustayı bekliyorum
|
|
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
Sadece alternatör kayışı koptuysa aracına zarar vereceğini düşünmüyorum .. aracın şarjı kesiyor ve akü bitene kadar gidebiliyorsun .. benim bildiğim ..
|
|
2004 model 307 XT otm.
AB (-) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
iyi bir kadın çorabı ve biraz ustalıkla geçici olarak çözüm bulan arkadaşlar var ama sizin aracınız da nasıl olur bilmiyorum
|
|
2004 model 307 XT otm.
AB (-) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
1.6 16V alternatör kayışı fiyatı ortalama 25 - 30 lira arası değişiyor ama 2000cc için fiyat bulamadım :(
|
|
2004 model 307 XT otm.
AB (-) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |