|
ucuz atlattık:(( arka tampon kırıldı |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
Ben sizin tavrınızı takdir edemiyorum maalesef.Hasar bi şekilde karşılanır ancak fazla iyi niyetli olamamak gerekir.Çocuk ordan ayrıldıktan sonra 100 metre ilerde başka bir kaza yapsa kendi canına yada başka birinin canına zarar verse bundan siz kendinizi sorumlu tutmayacakmısınız.Ehliyetsiz araç kullanmaya sonuna kadar karşıyım.Eşime araba kullanmayı ögretiyorum kesinlikle ehliyetini almadan yola çıkmasına izin vermem.Polis çağırın çocuğu korkutun demiyorum ama en azından ailesiyle konuşup ehliyetsiz araç kullandığında haberlerinin olmasını sağlayabilirsiniz .Bu tür şeylerin şakası olmaz.Siz ona iyilik değil kötülük yapmış olursunuz.Yavuz kardeş senide takdir edemiyorum.
|
||||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||||
hsnsnr
2. Vites 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
hepimiz ehliyetsiz araba kullandık hatta ben 17 yaşında kendi arabamı almıştım bu arada hangimiz oğlumuza kucakta araba kullanmayı öğretmiyoruz yada ehliyet yok diye araba vermiyoruz .. ehliyet araba kullanmaz arkadaşım trafikte ehliyti olup araba kullanamayan bir sürü insan var ehliyet prosedür bence ...
|
||||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
|||
Ehliyetin araba kullanmadığını emin ol senden daha iyi biliyorum ve ehliyetsiz araba kullanıp kullanmasına göz yumup sonradan pişman olan ailede biliyorum.Ehliyetsiz araç kullanıp ailenden en sevdiğin kişiye birisi zarar verse bu kadar rahat konuşabilirmisin çok merak ediyorum.Bu olaydan ailesinin haberdar edilmesi bir sorumluluk ben polisi ara demiyorum.Gençlik dönemidir bir hata yapabilir.Fakat bunun doğru olduğunu savunarak birilerini örnek olmak ayrı bir sorumsuzluktur.Kimse ehliyet almasın prosedür zaten.
|
||||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||||
hsnsnr
2. Vites 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
haklısın ehliyet alınca kimse kaza yapıp kimseyi mağdur etmiyor değilmi... sen haklısın arkadaşım kusuruma bakma...
|
||||
sedataksu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
|||
Benim haklı olmak gibi bir çabam yok kimseyi de kırmak istemem.Sadece bura da genç arkadaşlarda var .Yanlışı doğru yada normal bir şey gibi aktarmak yanlış olacaktır.Konuyu tartışma haline getirmek istemem herkesin doğruları farklıdır.Ben ehliyetsiz araç kullanmayı doğru bulmadığımı belirtmek istedim.Sürç-i lisan ettiysem af ola.
|
||||
2011 C4 VTRPK MCP
||||
efsanemurat
1. Vites 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|
|||
ya bazı arkadaşlar polise haber verseydin yada büyüğünü çağırsaydın demekte çok haklılar ama ne yapalım ehliyetsiz kazaya karışmanın hapis cezası bile var işte yapamadım acıdım.ama kaza esnasında diklenme laf atma gibi saygısızlıklar yapsaydı affetmezdim çok korktuğu her halinden belliydi işin doğrusu acıdım empati kurdum onun yaşında olsaydım ehliyetsiz kazaya karışsaydım şu an yaptığımın aynısını bende o zaman karşı taraftan beklerdim.tabisonuçta bunun mutlaka bunu bi daha yapmaması için bi cezası olmalı aile büyüklerinden biriyle uygun bir dille kızmadan bağırmadan çocuğu uyarmasını isteyecem bide arabayı emanet aldığı kişiyle görüşüp ehliyet almayana kadar araba vermemesini rica edecem
|
||||
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
||||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
mehmetaydinpug
2. Vites 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
|
|||
bende aynı olayı eski şahinimde yaşadım adam arkadan vurdu stop tampon birazda kaportada vardı rapor kağıdı yoktu ikimizdede adam ben mühendisim kardeş zamanım yok felan filan yapıtırırım arabanı bilemem ne şahinin parçası ne tutacak ki dedi bizimde iyi niyetimiz yada aptallığımız telefon numaralarımızı aldık aradan bir gün geçti adam telefonlarını açmaz oldu benim başıma geldiği için söylüyorum sakın olay yerinde ya polis çağırın yada kesinlikle rapor tutun iyi niyeti süistimal eden insanlar oluyo yok yere boyası dahil 200 lira param gitti zehir zıkkım olsun diyorum hala.
|
||||
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
||||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
abi senin konu farklı.Keşke tutanak kağıdı yok diye bırakmasaydın.Acele macele boş iş.En mantıklısı polis çağırmaktı.
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
ahaha :D abicim siz niye tutanak tuttunuz ? adamın ehliyeti yokki :D
|
||||
Gökhan Çetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
|
|||
Benimde ehliyetim yok 18 yaşındayım kursa yazıldım ama nisandaki sınava almadılar mecburen 23 haziranda sınava girecegim ehliyeti almam yaz sonunu bulacak ve tüm yaz hayallerim suya düşücek şuan arabam var ehliyetsiz olarak fazla trafige çıkmamak şartı ile kullanıyorum annemin ehliyei var ama neye göre ehliyet veriyorlarsa araba kullanmayı bilmiyor o çocukta ehliyet olsaydı kaza yine olucaktı olucagı varsa seni tebrik ederim polis çagırmadıgın için yani şuan annem trafige çıksa linç eder rafigi ehliyetle bitmiyor bu iş
|
||||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Geçmiş olsun. Sakın çıkma almayın. Orjinal taktırın 0 olsun. o veletede ders olur unutamayacağı. he ailevi durumları nedir bilmem konuşun uygun değilse vijdanınıza kalmış ama bende iyi bir dersi haketti diye düşünüyorum :)
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |