![]() |
|
Far Ayar Düğmesi Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2011 Saat 12:23 |
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ;
Aracımda ufak bir sorun var. yardımlarınızı bekliyorum. 206 ' ımda ön far ayarı yapamıyorum tornavida ile farı yukarı aşağı hareket ettirme yeri çalışmıyor. Doğal olarak sağ far aşağı sol far yukarı çakıyor. Bunun içini açıp elle sabitlemek mumkunmu ? Silikon vs. ile sabitlemek çözüm olabilirmi ? sanırım ayar yeri ya yerinden çıktı yada farklı bi sorun var ? değerli yorumlarınızı bekliyorum. iyi çalışmalar. |
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Farın hemen arkasında far ayar motoru ve dişli var.Far ayar motorunu söküp farı ayarlayabilirsiniz.Ya da oto elektrikçiye gidip bir kontrol ettirin.Yeniden far ayarı yapılması gerekbilir.
Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 10 Aralık 2011 Saat 15:35 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |