|
Kadran |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
BurakGÖNÜLAL
2. Vites 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2011 Saat 21:10 |
Arkadaslar kadrandaki gosterge cubuklarının rengını degıstırmek hatta abartıp kadranın arasına degısık ressimler koydurmak istiyorum bu ne duşunuyorsunu ? elektirikçi işi mi bu ? |
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence hoş olur ama umarım istediğin gibi yaptırabilirsin...
|
|
BurakGÖNÜLAL
2. Vites 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
|
evet güzel olacagına ınanıyorum ama bu işi yapacak adam bulamadım sabah ostımı gezdım herkez ben yapamam dedi :)
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
hallowman2005
1. Vites 20 - Ocak - 1981 Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hallowman2005
|
Renk değişimi için göstergelerinin bulunduğu paneldeki boardın (elektronik kart) üzerindeki ledlerin değişmesi gerek; buda eli titremeyen bir elektronikçinin işidir.
|
|
Ömer ERESEN ABRh+ 1981
PEUGEOT 307 1.6 HDI LOOK - 110 Bg. Siyah |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |