Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - istek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

istek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: istek
    Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 20:59
trafik adı altında hepimizin bilgilenmesi için paylaşımlarımızı yapabileceğimiz bir forum açılabilir mi sakıncası yoksa? 2-3 paylaşım yaptım bu konu ile ilgili her defasında muhabbet kısmına yazdım. zamanla bu konular geriye atılacak. halbuki trafik konusunda hiçbir zaman gözden kesinlikle kaçırılmayacak hususlar diye düşünüyorum. trafikle ilgili konular ve bilgiler bu forumda paylaşılırsa zamanla yeni olan üyelerimizin de bilmediği hususları geçmişe dönük inceleme yaptıklarında çok iyi bir paylaşım olacağına inancım yüksek. ülkemizin trafik konusunda ki kayıplarını az da olsa katkımız olabilir belki... tüm arkadaşlardan da ricam trafikte herkes üstüne düşen görevi yapsın... yeni üye olmama rağmen çok memnunum ayrıca forumdan. herşey için özellikle belirtmek istedim samimiyetinizden dolayı tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. iyi akşamlar... iyi forumlar...
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 21:18
abicim trafik önemli ama aptal herzaman aptal afedersin ama.Bu gün önüme 90la giderken orta refüjdeki dönemeçten atlayan şöför diye geçinen hayvana eğitim versen ne olacak?İki tarafında dikkatli olması gerekir.Trafikte saygı ve sevgi olmalıdır.Haklısınız trafik için bir bölüm açılmalı ama bu bölümde tecrübelerde paylaşılmalı.;)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 21:23
ne yazık ki gün geçtikçe daha da bir saygıyı sevgiyi yitiriyoruz sanki toplum olarak. bu yüzden sitemi olmayan bir birey yok diye düşünüyoruz hepimiz. ama kendimize yine de her zaman sorgulamalı. her ne kadar bilgili olsak da ara ara da olsa tazelememiz şart gibi. umarım tez zamanda açılırsa herkes eminim çok faydalanacak ve çok ta etkili olacak. bizler de PEUGEOT severler olarak buna katkıda bulunmanın sevincini yaşarız. 
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 21:27
Saygı ve sevgiyi kaybetmek konusunda haklısınız.Ama her ehliyet alan/almayan,bilen/bilmeyen, her araba alan trafiğe çıkarsa bu kan durmaz.Bir büyüğümden duyduğum şu sözü direk aktarıyorum"Ehliyeti var ama aklı yok"Önümüzde makas atıpta ilerde kaza yapan gençlere söylemişti.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 22:24
bir ricam daha olsun yönetici arkadaşımızdan. bu konu ile ilgili forum açmak size kalmış tabi. sadece açılmayacaksa bile bu konuya bir yanıt verirseniz burada sevinirim. ona göre paylaşımda bulunmak istediklerimi muhabbet kısmında bahsetmeye devam ederim. teşekkürler...
Yukarı Dön
aspirinxlarge Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aspirinxlarge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 22:47
Al benden de bitane, E-5 istikametinde 90 küsür hızla gidiyorruz, Sağdan bağlantı yapıp en sol şeride geçti araca belinden vurmak üzereydik ki , lastikler bağıra bağıra biraz gittikden sonra herif hiç bişey olmamış gibi yüzümüze bile bakmadı. Adam bi bakar göz göze gelir acemiyim yada kusurbakma daldım felan der.  ama nerde ....
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
Yukarı Dön
Üçyüzaltı Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Eylül - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Üçyüzaltı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 23:00
Bitanede benden Smile Geceleyin kızın biri ile çorum barajına gittik gençlikLOL yedik içtik ..vs geri dönüş için yola çıktım yol zihiri karanlık benimde ozaman renault flash var onla geliyorum , birden birşey çıktı birşey diorum çünkü göremedim herif uzunu bir dayadı sonradan öğrendim xenon denen lanetmiş Smile ortalık oldu bembeyaz dedim buraya kadar , son bi gayret ecik sağa kaçtım çalıların sesini duydum  ama ortalık beyaz başka bişe yok göremiyorum ,direksiyondada çakıl taşlarını hissettim sağımda ucurum  geri sola kırdım nası oldu ne geçti yanımdan bilmem geçtim , uzun lafın kısası şu far ayarı acayip önemli bişe şu ayarsız xenonculara ozamandan belli kıl oluyorum Big smile 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 23:09
niceleri var tabi ama biz yine de kendimizi daha sakin tutmalıyız. malum bu zamanda kimseden saygı veya bir beklenti içerisinde olmamalıyız. biz gösterelim saygımızı belki ibret olur karşımızda ki hatalı kullanıcılara (umarım)... ben de anlatayım bir hikayemi yaşadığım. toros sw 99 model ile D020 Şile Otoyolunda şile istikametinde 90 km civarı bir hızla seyir halinde iken Tepeüstü (IKEA) yolayrımında en sol şeritten yol ayırımından tepeüstü istikametine gitmek amacıyla aracımın önünden geçmeye kalkan bir genç arkadaşa o kadar öfkelendim ki. kıl payı bir aralıkla geçti de tepeüstü istikametine ve ben frene asıldım ama nasıl bir tedirginlikle. arkamdan vuracak mı diye aynayı dikizliyom bir yandan bir yandan içimde bir pişmanlık o an. altımda daha seri bir araç olsa frene değilde gaza biraz daha basabilsem diye düşünmüştüm. kesinlikle vururdum o esnada (düşüncemdi o an öfkeye kapılıp). bir anlık öfkeme yenik düşüp hızlanıp vurmayı deneseydim yol ayırımında direk bariyerlere geçip takla atacağına eminim şimdi. felaket olurdu. iyi ki böyle bir davranışı altımda ki araç engellemiş. 
Yukarı Dön
djchaos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı djchaos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 23:31
bugün aracımla şehir merkezine iniyorum yoldan bir köpek geçiyordu hemen yavaşladım hızım 40 50 civarı hayvan olsada yol onun diye yavaşladım baktım arkasından ufak tefek başka bir köpek durduk yere geldi arabanın dibine kadar girdi son anda farketti yere bıraktı kendini ezmeden üzülmeden geçerken dikizden bakıyorum geldiği yöne geri giderken bu sefer karşıdan gelen araca tökezledi allahtan birşey olmadı ama en duygulandığım ve şaşırdığım nokta ilk geçen köpeğin geri dönüp kaza atlatan arkadaşını kontrol etmesiydi ben o esnada durup vekledim eğer köpeğe birşey olsaydı hemen veterinere götürecektim sağlam olduğundan emin olduktan sonra yolma devam ettim.

arkadaşlar unutmayın bu dünyada ne kadar insanların yaşamaya hakkı varsa hayvanlarında bir  okadar hakkı var madem trafik kuralı dediniz işte size bir kural yaraladığınız bir hayvanı veterinere götürdüğünüzde sigortanız o canlının ücretini ödüyor saygılar
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 23:36
Orjinalini yazan: djchaos djchaos Yazdı:

bugün aracımla şehir merkezine iniyorum yoldan bir köpek geçiyordu hemen yavaşladım hızım 40 50 civarı hayvan olsada yol onun diye yavaşladım baktım arkasından ufak tefek başka bir köpek durduk yere geldi arabanın dibine kadar girdi son anda farketti yere bıraktı kendini ezmeden üzülmeden geçerken dikizden bakıyorum geldiği yöne geri giderken bu sefer karşıdan gelen araca tökezledi allahtan birşey olmadı ama en duygulandığım ve şaşırdığım nokta ilk geçen köpeğin geri dönüp kaza atlatan arkadaşını kontrol etmesiydi ben o esnada durup vekledim eğer köpeğe birşey olsaydı hemen veterinere götürecektim sağlam olduğundan emin olduktan sonra yolma devam ettim.

arkadaşlar unutmayın bu dünyada ne kadar insanların yaşamaya hakkı varsa hayvanlarında bir  okadar hakkı var madem trafik kuralı dediniz işte size bir kural yaraladığınız bir hayvanı veterinere götürdüğünüzde sigortanız o canlının ücretini ödüyor saygılar

takdir ediyorum davranışınızdan ötürü. bir acı olay yaşadım bu konuda bende o geldi bir an aklıma ben hayvancağıza yardım etmek için veterinere de götürdüm ama onlarda kurtarmak için ne yaptılarsa ellerinden gelen beceremedik kurtarmayı. hayvancağızı çarpıp aldırış etmeden devam sürücü de unutulacak gibi değil. aklıma geldiğinde yakınlarını düşünmeden geçemiyorum... 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 23:38
"istek" le ilgili herhalde arkadaşlarımında benimle aynı şeyi düşündüğünü sanıyorum. açılacak değil mi gökhan isimli arkadaşımız herhalde yönetici cevaplarını bekliyorum... teşekkürler ilginizden dolayı... kazasız sürüşler...  
Yukarı Dön
djchaos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı djchaos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2011 Saat 06:30
hayvanda olsa insanda vicdan var.kazadır olabilir çarpabilirsin görmezsin aniden önüne çıkar ama bırakıp gitmek bana göre katillikle eşdeğerdir.her ne olursa olsun unutmayın sizin canınız yandığında acı hissediyorsanız karşınızdakininde canı yandığında aynı şeyleri hissediyor herkese  trafikte kazasız belasız cezasız günler.
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2011 Saat 10:20
arkadaşlar şöförüm diye geçinen çok bilinçsiz acemi insanlar trafikte kasıtlı olarak sol farları uzun ayarında yapıyorlar selektör yapıyorum adam aslında  kısalarla geliyor oda karşı selektör yapıyor ama değişen bişey yok yine uzun bu kasıttır bence kısayla yolu görmüyorsan çok kör noktalar da aralıklar ile selektör yaparsın tabi karşıdan gelen yoksa ben yolu göreyimde karşıdaki naparsa yapsın tarzı değişmeli  ekipler ehliyet ruhsat sorduklarında  far kontrolu yapabilmesi lazım bunun için bile çevirmeler yapılmalı bu sebepten çok fazla kazalar oluyor bilen bilir anadolu yollarının tümü tem tarzı yol değil aydınlatma vs yok gidiş geliş virajlı olan yollar  var herkesin kendinden sorumlu olması lazım insan kendi kendini eğitir
      biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın paylaşmak istedim bunları bi faydası olur diye
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2011 Saat 22:40
G
Ü
N
C
E
L
!
!
!

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2011 Saat 22:42
bir kaç arkadaşta olsa bu başlığın açılması talebimize cevap verir misin ali kardeşti herhalde gökhan ımızın yerini alan sayın yönetici kardeşimiz?
Yukarı Dön
Ali Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2011 Saat 23:33
mrb.
Gökhanın Kuzeniyim.
Tam olarak konu başlığı ve neleri içereceğini yazarsanız değerlendirir karar veririz.
Teşekkürler.
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2011 Saat 00:04
TRAFİK olabilir mesela adı. günümüzde trafikle ilgili çoğumuzun sıkıntıları çok. bunlar gerek kullanıcı hataları gerek kullanmış olduğumuz yolların sorunları yüzünden oldukça fazla maddi değeri yanında ülkemize bir o kadar da can kaybını yaşatmakta. açılacak sayfada hem tecrübeli olanlar deneyimlerini aktarabilir hem de trafiğe yeni çıkmış ya da çıkacak olan arkadaşlarımıza örnek olabilmemiz için faydalı olabileceğine inanıyorum.... ilginiz için teşekkürler.. 
Yukarı Dön
Ali Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 Saat 21:19
Kısa süre içerisinde konu eklenecek.
İyi forumlar.
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 Saat 23:11
Orjinalini yazan: Ali Ali Yazdı:

Kısa süre içerisinde konu eklenecek.
İyi forumlar.

teşekkür ederim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Teyp çalışmıyor ölü Peugeot 207 benzinli 2008 mode son mesaja git 463 0 Selimhan
konu icon 3008 vites kutusu arızalı son mesaja git 15755 16 Yunus1313
konu icon 307 Economy mode active hatası son mesaja git 1069 1 pckobat
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 8824 1 muhsintekin
konu icon Tanışma son mesaja git 2 0 Nazif Kılıç
konu icon 2. Sahibinden Temiz ve Bakımlı 2003 Model 206 son mesaja git 552 0 muzo
konu icon Peugeot 208 (1. seri) 1.5 BlueHdi Yağ Önerisi son mesaja git 8853 3 mustgok
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 25534 14 Bilal ALTINER
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 97801 590 Kasım4284
konu icon 2012 model 508 far ampül değişim son mesaja git 15029 3 zaferçinar
konu icon eski kasa 508 son mesaja git 294 1 zaferçinar
konu icon 308 1.6 HDi Yağ Önerisi son mesaja git 1844 0 alperyacan
konu icon Otomatik şanzıman vites atma arızası son mesaja git 1592 0 Zeynepk
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 6301 6 Optimus Prime
konu icon Tanışma: Merhabalar son mesaja git 3 0 DieAnotherDay
konu icon yakıt tüketimi 30L son mesaja git 3746 1 407muhendisi
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 2565 0 Courage
konu icon Stop halinde iken silecekler ve farların çalışması son mesaja git 10359 4 C4for
konu icon 2011 5008 vites kutusu arızası(çözüldü) son mesaja git 63869 25 Ahmet Altaş
konu icon Yağ Kaçağı son mesaja git 4424 0 Mental
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 FEBRUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ahmet Altaş 3
zaferçinar 2
407muhendisi 2
Kasım4284 1
Bilal ALTINER 1
mustgok 1
muzo 1
Nazif Kılıç 1
muhsintekin 1
pckobat 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English