![]() |
|
peugeot 206 gösterge paneli hakkında yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
spazz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: Balıkesir-Bndrm Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 09:45 |
-Merhaba arkadaşlar
benim sorurunum şu ; Arabamda ilk olarak devir göstergesi arzalandı. Sonradan ise digital kilometresi çalışmamaya başladı..Devir göstergesini Sanayiye ustaya gösterdim aracı bilgisayara bağladı. Bilgisayarda normal kaç bin devirde olduğunu gösteriyo. Sonra usta gösterge panelini çıkardı. Baktı etti yerine takdığında 1-2 dk'a çalıstı sonra yine aşağıya düştü..Gaza basınca da yukarı çıkma yerine tık tık die ses çıkarmaya başladı..o zaman tamamen devir saatinin değişmesi gerekiyo dedim. Ertesi gün arabaya bindiğimde bu sefer digital km'si de çalısmadı.Bu sefer aklıma başka bişeyler uyanmaya başladı. Beyindemi problem var die.. Yoksa ben kendi kendime mi evhamlanıyorum. sadece devir göstergesi değişse olurmu? Sizin görüşünüz nedir? |
|
2000 // 206 1,4 XR Benzinli/Gaz
Bndrm/Balıkesir |
|
![]() |
|
ercan_g ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi hocam mantık yürütelim gösterge saat moturu arızalı büyük ihtimal şayet arızalı ise saat çalışmadığı için dijital göstergeye komut vermiyor
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gösterge saatiniz bozulmuş geçmiş olsun bulmanız oldukçada zor ..
|
|
|
|
![]() |
|
spazz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: Balıkesir-Bndrm Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
bi şekilde bulunur gösterge saati fakat gerçek sorun harbiden gösterge saatimidir.
|
|
Bndrm/Balıkesir |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Evet çünkü 1999 - 2002 modellerinde gösterge saatinin içersindeki motorları dişlileri plastik oluğu için sürekli sıyırıyor.
|
|
|
|
![]() |
|
hmm peki tamam devir göstergesi dişlilerden ama bu digital km sayacına ne diyiceksin?? (oda söndü arabanın kaç kmde olduğuna, yağının değişmesine ne kadar kaldığını bilmiyorum) |
|
Bndrm/Balıkesir |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Ustanız gösterge paneli söküp içini açtıysa veya üzerine vurduysa eliyle belki çalışır diye dijital göstergenin filmi kopmuştur onların sıkıntısı zaten ya djitalin filmi kopuyor yada motorları diş sıyırıyor beyfendi
|
|
|
|
![]() |
|
kısaca gösterge komple değişirse sorunda çözülecek diosun yani. |
|
Bndrm/Balıkesir |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
aynen öyle
|
|
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Selam kardeşim, eğer gösterge paneli istersen altta verdiğim adresten satıcı ile irtibata gecebilirsin işini görür umarim.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-gosterge-paneli-58469450/detay/ |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Teşekkürler. Ama güvenemedim nedense ben bu ilana :S |
|
Bndrm/Balıkesir |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |