![]() |
|
Bu araç alınır mı? ilan kaldırılmış. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 19:49 |
Adam ciddi ciddi değişeni yoktur temizdir yazmış.Bu adama varya neler söylemek lazımda neyse...
![]() |
|
![]() |
|
TheKeshimist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheKeshimist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O araca bakan bendim arkadaşlar, saolsun laedri uyandırdı da sms le hasar sorguladık, yoksa ciddi ciddi niyetine giricektik, herkese yorumları için teşekkürler :)
|
|
![]() |
|
hassaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tavşanlı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen öyle diyor... yolcu airbag kapatmak için olan bi seçenek... çocuk koltuğunu ön koltuğa yüzü arkaya bakacak şekilde koyup ( eğer araçta senden başkası yoksa ki mecburen bebeği ön sağ koltuğa koyacaksın) öyle seyehat edeceğiğin zaman o hava yastığı bebeğe zarar vereceği için onu kapatma seçeneği konulmuş. zaten kapattığın zaman göstergede yanan ışık ters bebek koltuğu şeklindedir.. |
|
206 XR 1.4 HDI 2002
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20435&title=bu-da-benim-yolgezer Sizikisi aşk, bizimkisi MEMLEKET MESELESİ (TKİ Tavşanlı Linyit Spor) |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu arada airbag den konu açılmış ken 206 larda airbag kapatma var kontakla anahtarını takınca on off yapabiliyosun . O ne anlama geliyor. Yani ben airbag ' in aktif olmasını istiyorum ama düğmede yani açıklamada şöyle yazıyor " PASS AIRBAG" on off var ne saçma , ( Passenger ) Yolcu air bag mi demek istiyor acaba ?
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
araçta boya ve kaportada işleme var deniyor ya peki mekanikte ? işlem derken parça değişimi mi ? eğer 8.000 tllik bir kazası varsa boya ve işlemden daha fazla şeyler görmüş bu ara airbag patlatmış olabilir,şase şanzıman motor tarafından darbe olabilir bence riskli
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bildiğim bir araba deil ama, dış tasarım hoş ama içi sönüp geldi bana sahsen konsol arabaya uymamış
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bunları elektroniği çok berbat aman diyim yaklaşmayın
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aracı arkadaşa bakıyorduk,ben de almamasını istedim.Benim 307'im bana yetiyor şimdilik şükür.
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Aynen, bence acele etme hem fiyat bana da yüksek geldi. O kayıtlara girmeyen kazası da olabilir. Direkleri incele bence , yada çok iyi anlayan biri ile git derim. Ben 5 arkadaş birden çağırdım her yerine baktık :) Adam yuh dedi :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
Tramerde 8000 tl lik hasar kaydı varmış.Boyaya düzeltmeye bu kadar para gitmez heralde.Kötü araç olduğu kanısına vardım.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
boya hususu benimde dikkatimi çekti ancak büyük kaza ve darbe olmadıktan çiziklere,küçük eziklere yapılan boyada bir mahsur görmüyorum.
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Yaşına göre çok boya var fiyatı hakkında yorum yapamıcam.
|
|
![]() |
|
Bu araçtan akrabamızda var ama hiç binmek nasip olmadı doğrusu.Ama duyduğuma göre memnunlar.
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar Seat'tan hiç anlamam.Arkadaşım ilk arabasını alıcak seat olsun istiyor.İlan bu;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-satlik-seat-ibiza-sorunsuz-63189258/detay/#close sağ ön çamurluk,kapılar ve arka çamurlukta sürtmeden dolayı işlem ve boya varmış. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |