|
Motor |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kardeşim benim işim gücüm sınavlarım var.Ama boş zamanda var az olsada.Sende bir boş vaktinde ilgilen arabanla.
|
|||
parola.61
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
wayyyy süpermişşşş ama ben hoşlanmıyorum büyük araclardan yani bana göre büyük ben 106 hastasıyım 106 gti sahibi olsam dünyalar benim olur yaaa :) |
|||
lazo
|
|||
parola.61
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
|
||
haklısın pazartesi sabah dikilcem tamirhanenin kapısına
|
|||
lazo
|
|||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Ver Coşkuyu Gidip de dönmeyeyim
Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 04 Aralık 2011 Saat 01:34 |
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
en güzelini yapmış olursun.Bin ustanın tepesine bak bakiyim nasıl teslim ediyo akşama aracı.
|
|||
parola.61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
|
||
wayyy beeeee işteee buuu yaaaaa süpersinnnnnnnnnnnnn benide yaktııı bu araba sese bak yaaaaaaa
|
|||
lazo
|
|||
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
||
Asılıyor yola it gibi Bu olaya bitiom ya nezaman özellikle tek yola çıksam müziği açıp gazlıyosun ya arabadan indimi pamuk gibi oluyom 306 da maşşallah üzmüyor beni hiç hele 140 dan sonra filitresi falan orjinal ama bir güzel ses gelio hadi bas demiş gibi nezaman yola tek çıksam ( babam falan olunca bastırmıo pek ) araba 2 misli yakıo
|
|||
parola.61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
|
||
|
|||
lazo
|
|||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Bir pazar sabahı canımız sıkıldı
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |