![]() |
|
Bim lifemaxx oto ses sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2011 Saat 15:52 |
Lifemaxx oto ses sistemi 79.90 TL
http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/oto-ses-sistemi.html http://www.bim.com.tr/ Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 01 Aralık 2011 Saat 16:05 |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal teypten iyi heralde sd kart filan diyo ben teyp aldım ucuz yollu alacakların işine gelir bence
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
erkerd5429 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
benim orjinalden iyi olduğu kesin
|
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
|
![]() |
|
oguzhandincel ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Orjinalden iyidir ama ses kalitesi ne kadar iyidir orası tartılır.İyi bir ses sistemine sahip olmak isteyenler hiç bakmasın bence.
|
|
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım cd çalar aracında gümbür gümbür ses istemeyenler için ideal ve uygun etrafa saçılan cd lerdende kurtulmuş olursunuz.
|
|
![]() |
|
parola.61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
bir bim çalışanı ve peugeot sahibi olarak tavsiye ederim ki ben kendim aldım 79 tl ye hem 2 yıl garantisi var ayrıca memnun kalmazsanız süre sınırlaması olmaksızın fişi ile birlikte götürmek şartı ile iade bile edebiliyorsunuz cok mantıklı bence
|
|
lazo
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
süre sınırlaması olmadan iade alıyor mu bim?
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bence bim diğer marketlere göre müşteriye daha çok değer veriyor.Aldığınız ne olursa olsun sorunsuz iade veya değişim yapıyorlar.Diğer marketlerde ürünü aldıktan 1 gün sonra iade etmek için kavgaya girmeniz gerekiyor.15 gün memnuniyet süresi var galiba.Yanlışım olabilir ama yine de olsun.bim diğerlerinden bu yönüyle bir adım önde.
![]() |
|
![]() |
|
parola.61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
SÜRE SINIRLAMASI YOK DOSTUM BEN BİM DE CALISIYORUM FİŞİNİN OLMASI YETERLİ :) |
|
lazo
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
O zaman daha iyi ya. Bim'e bu konuda teşekkür ediyorum en azından müşterisini mağdur etmiyor.Bu nedenle de Türkiye'nin en çok alışveriş yapılan birleşik marketler zinciri.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
biz sizler için varız
![]() |
|
lazo
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Bim i severim ama orjinal teyibim daha iyi. Bim den bugüne kadar çok alet hırdavat aldım daha hiç beni üzmedi.
Düzenleyen ose - 04 Aralık 2011 Saat 02:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |