|
Motor |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
parola.61
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 22:46 |
|
MERHABA ARKADASLAR SİTENİZE YENİ ÜYE OLDUM SİTENİN KURUCULARINA COK TEŞEKKÜR EDERİM ÖNEMLİ BİLGİLER EDİNİYORUM SAYENİZDE BEN ARAÇTAN PEK ANLAMAM AMA OLDUM OLASI PEJO 106 GTİ HASTASIYIMDIR GÖRÜNÜŞ İTİBARİ İLE BUNA NİSBETEN 106 XR ALDIM 1.4 MOTORLU DEDİĞİM GİBİ ARAÇTAN PEK ANLAMIYORUM SANIRSAM ALDIĞIM KİŞİ BENİ KAZIKLADI HERZAMANKİ GİBİ İYİ NİYETLİ OLUŞUMUN KURBANI OLDUM YİNEDE HAYIRLISI DİYORUM ARACIM ŞU ANDA TAMİRDE YAKLAŞIK 800TL MASRAF CIKTI BİLE ŞU ANDA ÖN TAKIM ENJEKSİYON MUDUR NEDİR TAM HATIRLAMIYORUM ADININ SONRA TAMPON ELEKTRİK TESİSATI FAR AYARLARI KAPI KİLİTLERİ MERKEZİ KİLİT AYARI ŞÖFOR KOLTUĞU AYARLANDI ARKA SİLECEK DEĞİŞTİ VS UFAK TEFEK İŞLER İŞTE NEYSE CANIMI SIKAN NOKTA TÜM BUNLAR OLMASINA RAĞMEN BANA TAMİRCİMİN SÖYLEDİĞİ ŞOK EDİCİ SORUNDU ALDIĞIMDA GÖTÜRÜP GÖSTERDİM MOTORDA ÜFLEME YOK DURUMU İYİ DEDİ ANCAK ŞİMDİ MOTORUN SORUNLU OLDUĞUNU SÖYLÜYOR EN AZ 1500TL MASRAFI VARMIS :((( SİZCE NE YAPMALIYIM SEVEREK KULLANDIĞIM VE BİNDİĞİM BİR ARAC İLK GÖZ AĞRIM SATMAK İSTEMİYORUM UYGUNCA MODİFİYE EDİP KULLANMAK NİYETİNDEYİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
|
||
lazo
|
||
by_imp
1. Vites 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ayni usta mi size iyi ve sonra kotu dedi.araci aldiktan sonra olmus olabilir ha yok eminim zarar vermedim bende bisey olmadi diyorsanizda baska yere gosterin bir kac yere gosterin tatmin olmasaniz servise goturun en iyi sonucu ordan alirsiniz aracin neyi var neyi yok solerler size fiyat cikarirlar yaptirmasaniz ufak bir ucret odersiniz
umarim dediginiz gibi bir sikintisi yoktur |
||
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bence tanıdık bir usta bulun yada her ustaya ayrı ayrı gösterin.Ondan sonra hesabınızı yaparsınız.;)
|
||
parola.61
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
|
|
ustam aynı ve iyidir piyasaya göre iyi en azından tanıdık vasıtası ile tanıştık dışarıda bir yere göstermedim aracım hayla daha tamirde :( bir haftadır binemiyorum zaten uyuz oldum parça bekleniyormus enjeksiyonlar dan biri püskürtme yapmak yerine işeme yapıyormus ustanın deyimi ile ben pek anlamıyorum :( yarında kapalı offf ne zaman kavuşacağım aracıma yaaa |
||
lazo
|
||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yanlış olmuş yaptığınız iş ama neyse olan olmuş.Böyle işlerde birden fazla ustaya araç muayene amaçlı gösterilir ve mukayese yapılır ve en çok güvenilir ve doğru bulduğunuz ustayla anlaşırsınız.;)
|
||
parola.61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
|
|
birde sizin bilginiz vardır arkadaşlar aracımı modifiye etmek istiyorum ama kazıklanmakta istemiyorum bana tavsiye edebileceğiniz sağlam çıkma parça bulabileceğim bir yer var mı ??
|
||
lazo
|
||
by_imp
1. Vites 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
iste anlamadiginiz icin size solenilen hersey mantikli gelir bundan sonra daha dikatli olun bence tamir konusunda bir kac yere gostermeden hemen inanmayin ben servise bile guvenmede zorlaniyorum servisin bana 2 bin lira masraf cikardigi sorunu ben 250 iscilikle 250 tleye hal ettim bir kac parca daha degisme olmus sadece 400 tl gibi benzin pompasi kaldi |
||
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
|
Size önce iyi birşey yok motorunda diip sonra 1500 tl masraf çıkaran ustaya motorun eksozunu....
ne biçim insanlar var geçmiş olsun kardeşim. |
||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
doğru söze ne denir.
|
||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Size tavsiyem çıkma değilde, 0 parçalarla bütçeniz doğrultusunda yavaş yavaş modifiyeyi gerçekleştirmenizdir.Bilmeyen adamı affetmezler.;)
|
||
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
|
İnsanı günaha sokar böyle ustalar
|
||
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracından birşey esirgemediğini görmüş masrafı yaptığını görmüş yolmayada çalışıyor olabilir tanıdığın usta varsa götür yoksa diğer ustalarında görüşüne bak
|
||
parola.61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
|
|
ben kendim zaten hep iyi niyetten kaybediyorum :( bakalım artık herşeyin hayırlısı |
||
lazo
|
||
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
|
Arkadaşım benim düşüncemi sorarsanız o usta kendine iş çıksın die size o arabayı aldırmış neticesindede baya bir iş çıkartmış kendine , tam bilmiyorum yinede günahını almayım ama durum öyle gözüküo
|
||
parola.61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
|
|
aynen öyle oldu usta aslında güvenilirde ne bileyim belkide ben herkeze cabuk güveniyorum daha önce de arkadaşlar gitmiş bu ustaya ve cok memnunlar ondan bende direk ona götürdüm aracımı bakalım bi çıksında tamirden götürüp servise sokcam yapacak bişey yok ilk göz ağrım kıyamam ben ona |
||
lazo
|
||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Birde aracı bırakıp gelmeyle o işin içinden çıkamazsınız.Dediğiniz işlemleri ben bir günde aracın başında durarak ustaya yaptırır akşama arabayı çıkarırım.Siz umursamadıkça araca kavuşamazsınız.;)
|
||
parola.61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
|
|
nedendir bu ustayı savunmam bilmem ama bana baya bi samimi geldi adam yüzüne bakınca anlaşılır derlerya hani öyle bir usta gibi gerçi işleri falan da iyi bursa da tanınmıs ustadır ne zaman gitsem tamirhanesi dolu dolu dur |
||
lazo
|
||
parola.61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
|
|
gidiyorum hergün gidiyorum hatta yarın kapalı oldugunu bilmeme rağmen gidip bakcam belki acıktır özledim aracımı yaaaa |
||
lazo
|
||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gidip aracınızın başında durup ustanın kafaya vura vura işiniz yaptırıp bitirtin.Tecrübeyle sabittir.
|
||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sanayide öyle kanka olmadık ustaya araba bırakılmaz.Siz çırakların arabalara neler yaptığını hiç gördünüzmü.Haksızmıyım?
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |